Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.9
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4144.88
%0.99 39.96
SON DAKİKA
Ayşe KIRCA | Perakende Cuma 26 Temmuz 2024 09:28

YÜKSEK KALİTELİ ATLETİZM SAATİ: YENİLENMİŞ BOYUTUNUN ŞIK TASARIMIYLA BREİTLİNG ENDURANCE PRO KOLEKSİYONU

Breitling Endurance Pro, markanın teknik ve gündelik koleksiyonlarının en iyi taraflarını çok yönlü bir saatte birleştiriyor. Professional serisine ait model, zorlu antrenmanlara karşı dayanıklı tasarımıyla hem erkekler hem de kadınlara şık ve yüksek kaliteli bir atletizm saati sunuyor.

Yüksek Kaliteli Atletizm Saati: Yenilenmiş Boyutunun Şık Tasarımıyla Breitling Endurance Pro Koleksiyonu

Breitling CEO’su Georges Kern, “Bu saat; yüzmek, bisiklete binmek, koşmak ve antrenmanınızın yoğunluğuna bakmaksızın sizinle birlikte hareket etmek için üretildi. Ayrıca, rahat bir spor kronografı olarak da harika görünüyor,” diyor ve ekliyor: “Yeni boyutuyla daha geniş bir kullanıcı kitlesine sesleniyor.”

ENDURANCE PRO: EN GÜÇLÜNÜN DİRİLİŞİ

Ultra hafif kasası ve bileğe oturan rahat kauçuk kayışı ile Endurance Pro, profesyonel sporculara ve spor tutkunlarına hitap ediyor. Saat, hafiflik ve sağlamlıkta titanyumun üç kat, paslanmaz çeliğinse neredeyse altı kat üzerine çıkan Breitlight® materyalinden üretiliyor. Antimanyetik, ısı bakımından dengeli ve hipoalerjenik olan Breitlight®, çizilmeye, çekilmeye ve korozyona yüksek bir dirençle cevap veriyor.

Yeni 38 mm Endurance Pro modellerinde kayışların, bezellerin iç halkalarıyla uyumlu şekilde mor, pembe, beyaz, açık mavi ve kırmızı renk seçenekleri bulunuyor. Aynı zamanda 44 mm'lik mevcut Endurance Pro da lacivert, turuncu, beyaz ve açık mavi renkleri ve şık bir kauçuk kayışla yenileniyor. Her iki boyutta da akrep, yelkovan ve rakamlar, loş ışıkta okuma kolaylığını beraberinde getiren Super-LumiNova® ile kaplanıyor.

Breitling’in Professional serisindeki tüm saatler gibi Endurance Pro da alışılagelmiş kuartzdan 10 kat fazla hassasiyete ve ısıyı dengeleme özelliğine sahip SuperQuartz™ teknolojisi ile çalışıyor. 44 mm’lik model Breitling Kalibre 82'yi içerirken, 38 mm’lik tasarım biraz daha küçük olan Kalibre 83 ile çalışıyor. Her ikisi de COSC sertifikalı kronometreleri ile olağanüstü hassasiyet sunuyor.

BREITLING’İN ULTRA HAFİF SAAT MİRASI

Endurance Pro, 1970'lerde dönemin moda bilincini taşıyan atletler için performans kronografı olarak tanıtılan Breitling Sprint'in modern bir versiyonu. Hafif reçine kasası ve nabız ölçeri, onu spora uygun kılıyor. Kronograf, modele profesyonel saat (tool-watch) statüsü kazandırıyor ve çeşitli renk alternatifleri ile 70'lerin canlı tarzını yansıtıyor.

Breitling'in Professional saatleri, en ekstrem koşullar ve zorlu yarışmalarda performans göstermeye olanak tanıyor. Yarışmalara göre üretilmiş modern Endurance Pro, söz konusu unsurları korumayı sürdürüyor: mükemmel kavrama ve manevra kabiliyetine zemin hazırlayan kauçuk kaplı bir bezel ile 100 metreye kadar su geçirmezlik. Tüm bunların yanı sıra zaman aralıklarını 1/10 saniyeye kadar ölçebiliyor, bir atletin nabzını alabiliyor ve güneş pusulası sayesinde yarışmacıların doğru yolda kalmasını sağlıyor. Endurance Pro da Sprint’in izinden gidiyor ve hepsini stil ve canlı renklerle birlikte yapıyor.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR