SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 05 Ekim 2024 10:28

YÜKSEK KALİTE İÇ GİYİM FIRSATLARI

Marks & Spencer, 98 yıllık sütyen uzmanlığı ile kadınların bedenlerine en uygun iç giyim seçeneklerini sunmaya devam ediyor. 2024 Sonbahar İç Giyim Koleksiyonu, her vücut tipine hitap eden mükemmel kalıplarıyla kadınları bedenlerinin ritmini keşfetmeye davet ediyor.

Yüksek kalite iç giyim fırsatları

Kadınların sütyen alışverişinde birinci tercihi olan Marks & Spencer, geniş seçenek yelpazesiyle her tarz, yaş ve vücut tipine hitap ediyor. Emzirme ve ameliyat sonrası dönemlerde konfor sağlayan özel tasarımlar, uzman ekibin kişisel danışmanlığı ile destekleniyor. 

Marks & Spencer’ın Body Flexifit™ teknolojisi, çiçek desenli dantellerle bir araya gelerek şıklığı ve konforu sunuyor. Dört yöne esneyen streç kumaşı, gün boyu rahatlık sağlıyor. Body Soft™ sütyenleri ise hafif yapısı ve yumuşak kupları ile günlük kullanım için ideal bir seçenek sunuyor.

Rosie koleksiyonu, vintage esintileriyle iç giyimde zarif bir dokunuş arayan kadınlar için lüks detaylar içeriyor. Nötr tonlardaki bu sütyenler, zamansız şıklığı modern detaylarla buluşturuyor.

Son trendlerle harmanlanan Boutique koleksiyonu, dantel ve saten kumaşlarla flörtöz ve cesur bir stil yaratıyor. Marks & Spencer, kadınların bedenlerini keşfetmelerine yardımcı olmayı sürdürüyor.

Bedeninin ritmine ayak uydurmak isteyenler, Marks & Spencer mağazalarında ve M&S Türkiye mobil uygulamasında buluşuyor. 3-13 Ekim tarihleri arasında BraFit kampanyası kapsamında tüm tekli sütyenlerde 599 TL, 899 TL ve 1199 TL’lik özel fiyat avantajlarından yararlanabilirsiniz. Ayrıca, sezon kadın pijamalarında %20 indirim ve korselerde de cazip indirim fırsatları sizleri bekliyor.