Dolar $
33.14
%0.06 0.02
Euro €
35.86
%0.18 0.06
Sterlin £
42.56
%0.02 0
Çeyrek Altın
4188.48
%-0.04 -1.55
SON DAKİKA
Haber Merkezi | Kültür - Sanat - Magazin Salı 30 Temmuz 2024 12:38

YOUTH AWARDS'TA OYLAMA İÇİN GERİ SAYIM

Gençlerin kariyer platformu Youthall tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen, şirketlerin insan kaynakları ve işveren markası alanında yaptığı çalışmaların 27 farklı kategoride gençlerin oylamasıyla belirleneceği Youth Awards'ta heyecan dorukta! Gençlerin 26 Haziran'da başlayan oylama süreci, 11 Ağustos'ta sona eriyor. Birçok farklı sektörden şirketin başvurduğu Youth Awards'ta, kazananlar ödüllerini bu yıl 27 Eylül'de gerçekleşecek olan fiziksel törende alacak.

Youth Awards'ta oylama için geri sayım
Gençlerin kariyer platformu Youthall tarafından bu sene dördüncüsü düzenlenen ve gençlerin oylarıyla şirketlerin insan kaynakları ve işveren markası alanında yaptığı çalışmaların 27 farklı kategoride belirlendiği Youth Awards oylama heyecanında geri sayım başladı.

Geleceğin liderlerinin bugünün şirketlerini değerlendirdiği Youth Awards’ta oylama, 11 Ağustos Pazar saat 23:59'a kadar devam edecek. Youth Awards ile gençler, beğendikleri ve çalışmak istedikleri şirketleri ödüllendirme şansına sahip olurken; şirketler de işveren markası olarak gençlerdeki algılarını öğrenme ve insan kaynakları çalışmalarını onların gözünden değerlendirme fırsatını yakalıyor.

İki yeni kategori

Bu yıl ‘Gençlerin En Beğendiği EVP (Çalışan Değer Önermesi)-Premium’ ve ‘En Çok Çalışılmak İstenen Ulaşım/Haberleşme Şirketi-Sektörel’ olarak iki yeni kategorinin eklendiği Youth Awards’ta şirketler, bu sene toplamda 27 kategoride Türkiye’nin en iyi işveren markası olmak için yarışıyor.

Şu ana kadar 90 genç oy kullandı

Gençlerin Youth Awards’ta oy kullanabilmesi için tek yapması gereken Youthall’a ücretsiz bir şekilde kaydolmak. Platform üzerinden birkaç dakika içinde tamamlanan kayıt işlemleri ile gençler, Türkiye’nin en iyi şirketlerini belirleme hakkını elde ediyor. Geçtiğimiz yıl toplamda 115.778 oy kullanılan Youth Awards’ta, bu yıl şu ana kadar kullanılan oy sayısı 90.000'i geçmiş durumda. Youth Awards’ta kazanan şirketlere ödülleri; 27 Eylül 2024 tarihinde fiziksel olarak düzenlenecek ödül töreninde takdim edilecek.
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR