Dolar $
33.09
%0.3 0.09
Euro €
36.01
%0.01 0
Sterlin £
42.92
%0.15 0.06
Çeyrek Altın
4250.3
%1.2 49.59
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | GÜNDEM Pazartesi 15 Temmuz 2024 10:00

YILMAZ: FETÖ VE TÜM TERÖR ÖRGÜTLERİNE KARŞI MÜCADELEMİZİ KARARLILIKLA SÜRDÜRÜYORUZ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 15 Temmuz'un yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Yılmaz: FETÖ ve tüm terör örgütlerine karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 15 Temmuz gecesi Türk milletinin, FETÖ darbe girişimini bozguna uğrattığını ve büyük bir destan yazdığını belirtti.

Türk milletinin 8 yıl önce 15 Temmuz gecesi demokrasiye canı pahasına sahip çıktığını vurgulayan Yılmaz, "Milletin vergileri ile alınan silahların millete çevrildiği o gece yaşanan ihaneti unutmadık, unutturmayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "Kalkınma ve demokrasi yolunda 86 milyon olarak Türkiye Yüzyılını inşa etmeye devam edeceğiz" vurgusu yaparak şunları söyledi:

"FETÖ terör ve ihanet örgütü ve tüm terör örgütlerine karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz, sürdüreceğiz.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle vatanımızın birliği ve demokrasimizin geleceği için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum. Gazilik payesi ile şereflenen kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi dâim kılsın, tarihin tozlu sayfalarında kalan vesayetçi zihniyete ve hainliklere fırsat vermesin."

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR