Dolar $
33.09
%0.27 0.09
Euro €
36.06
%0.16 0.05
Sterlin £
42.9
%0.14 0.06
Çeyrek Altın
4240.87
%0.97 40.28
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | GÜNCEL Cumartesi 13 Temmuz 2024 19:00

YILMAZ: AYDAL'IN CUMHURBAŞKANIMIZA YÖNELİK İFADELERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadelerini şiddetle kınadı.

Yılmaz: Aydal'ın Cumhurbaşkanımıza yönelik ifadelerini şiddetle kınıyoruz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın demokrasi mücadelesi ile geçen hayatının, 15 Temmuz darbe girişiminin bertaraf edilmesi başta olmak üzere Türk milleti ile omuz omuza her türlü vesayete karşı cesur ve onurlu duruşunun yakın tarihin kayıtlarında olduğunu ifade etti.

“Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal'ın Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik siyasi nezaketten yoksun, çirkin ve temelsiz ifadelerini şiddetle kınıyoruz.” diyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, açıklamasına şöyle devam etti.

“Dünyanın ve bölgemizin büyük sınamalarla karşı karşıya olduğu bir dönemde, Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayetli liderliğinde demokrasi ve kalkınma yolunda ilerlemeye devam edeceğiz. Demokratik rekabetin sınırlarını pervasızca çiğneyen, siyasi alanı kirleten hukuk dışı söylemler, milletimizin vicdanda ve derin irfanında da gerekli cevabı bulacaktır.”

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR