SON DAKİKA
Yerel Yönetimler Cumartesi 07 Kasım 2020 18:27

YEŞİLHİSAR'A TURİZMCİ ZİYARETİ

Kayseri İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından 55 kişilik Turizm, Seyahat ve Otel Sahiplerinin katılımıyla Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesine bağlı Erdemli ve Soğanlı Vadilerine ziyaret gerçekleştirildi.

Yeşilhisar'a turizmci ziyareti

Ziyarette Yeşilhisar Belediye Başkanı  Halit Taşyapan,  İlçe Kaymakamı  Fatih Bayram,  İl Kültür Turizm Müdürü Sayın Dr. Şükrü Dursun,  Kayseri Seyahat Acentaları birliğine bağlı 55 kişilik Turizm ve Otel Sahiplerinin katılımıyla Yeşilhisar’daki Erdemli ve Soğanlı vadilerinde turizmi canlandırma ve tanıtma adına ziyaretlerde bulundular.

3T formülü

Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan “İncesu ve Yeşilhisar'ımızın turizm noktalarını tanıtma gayreti ile yola çıktık. Kayseri'mizde bulunan turizm anahtarları otel işletmeci sahiplerimiz ve balon işletmecilerinin sahipleriyle Soğanlı Yeşilhisar olarak 3T formülünü söylüyoruz. Bundan sonra Tarım kenti, Turizm kenti ve Tarih kenti olarak ifade ediyoruz. İnşallah turizm deki payını alması için gayretlerimizi sarf edeceğiz. Soğanlımız bundan 20 sene öncesinden daha geri olması bizi üzüyor. Yollarımızın belki yetersizliği belki yol ağlarının dışında kalmamız biraz gerilemeye sebep vermiş ama bunları aşma gayretinde olacağız, tanıtma gayretinde olacağız” ifadelerini kullandı.