Dolar $
33.16
%0.23 0.07
Euro €
36
%0.59 0.21
Sterlin £
42.66
%0.28 0.12
Çeyrek Altın
4220.95
%0.74 30.53
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Kültür - Sanat - Magazin Çarşamba 31 Temmuz 2024 14:00

YENİMAHALLE'DE AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Yenimahalle Belediyesi'nin düzenlediği "Açık Hava Sinema Günleri" Lohusa filmiyle devam ediyor.

Yenimahalle'de Açık Hava Sinema Günleri devam ediyor

Yenimahalle Belediyesi'nin düzenlediği “Açık Hava Sinema Günleri" kapsamında Şentepe, Beştepeler ve Yakacık'da izlenen“Lohusa” filmi bu kez de Batıkent İlkyerleşim Mahallesi sakinleriyle buluştu. Belediye personelleri, film öncesinde izleyicilere patlamış mısır ve gazoz ikramında da bulunuyor.

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü ve senaristliğini Gupse Özay’ın yaptığı komedi türündeki “Lohusa” filminde Gupse Özay, Onur Gürçay ve Hazal Türesan, Esra Ruşan ve Elif Nur Kerkük gibi oyuncular yer alıyor. Filmde, yeni çocuk sahibi olan Burcu ve Onur çiftinin ilk kırk gün boyunca başlarından geçen olaylar anlatılıyor.

Açık hava sinema gösterimleri; 31 Temmuz Çarşamba Serhat Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, 2 Ağustos Cuma Barış Mahallesi Abdi İpekçi İlkokulu, 5 Ağustos Pazartesi Çamlıca Mahallesi Pazar Yeri, 7 Ağustos  Çarşamba Karşıyaka Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, 8 Ağustos Perşembe Gazi Mahallesi Şenol Caddesi gibi ilçenin 17 farklı noktasında 28 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Gösterim tarihleri ve düzenlenecek noktaları öğrenmek isteyen ilçe sakinleri detaylı bilgiye Yenimahalle Belediyesi sosyal medya hesaplarından erişim sağlayacak.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR