Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.9
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4144.88
%0.99 39.96
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Kültür - Sanat - Magazin Perşembe 25 Temmuz 2024 16:01

YENİMAHALLE'DE AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ BAŞLADI

Yenimahalle Belediyesi, vatandaşlar için "Açık Hava Sinema Günleri" düzenlemeye başladı.

Yenimahalle'de Açık Hava Sinema Günleri başladı

Yenimahalle Belediyesi, film öncesinde izleyicilere patlamış mısır ve gazoz ikramında da bulundu.

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü ve senaristliğini Gupse Özay’ın yaptığı komedi türündeki “Lohusa” filmi izletildi. Gupse Özay, Onur Gürçay ve Hazal Türesan, Esra Ruşan ve Elif Nur Kerkük gibi oyuncuların yer aldığı filmde, yeni çocuk sahibi olan Burcu ve Onur çiftinin ilk kırk gün boyunca başlarından geçen olaylar ve yaşanılan zorluklar izleyiciye aktarıldı.

Şentepe Abdurrahman Oğultürk Kapalı Pazar Yerinden gösterimlere start veren açık hava sinema gösterimleri; 23 Temmuz Salı günü Beştepeler Mahallesi Muhtarlık Binası Önü, 26 Temmuz Cuma günü Yakacık Kültür Merkezi, 29 Temmuz Pazartesi İlkyerleşim Mahallesi Türkmeneli Parkı, 31 Temmuz Çarşamba Serhat Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, 2 Ağustos Cuma Barış Mahallesi Abdi İpekçi İlkokulu gibi ilçenin 17 farklı noktasında 28 Ağustos tarihine kadar devam edecek. 

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle’de vatandaşların kültür ve sanattan uzak kalmaması adına yıl boyunca sayısız etkinlik düzenliyoruz. Tiyatro ve sinema etkinlikleri başta olmak üzere yüzlerce etkinliği 7’den 70’e ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımız için gerçekleştiriyoruz. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz açık hava sinema gösterimlerine bu yıl Şentepe’den start verdik. İlçemizin farklı noktalarında Ağustos ayının sonuna kadar sinema gösterimlerimiz devam edecek. Tüm yurttaşlarımızı akşam serinliğinde sinema gösterimlerimize bekliyoruz.” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR