Dolar $
32.98
%-0.13 -0.04
Euro €
35.93
%-0.08 -0.02
Sterlin £
42.61
%-0.11 -0.04
Çeyrek Altın
4162.82
%-0.5 -20.59
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Pazartesi 22 Temmuz 2024 14:01

YENİMAHALLE BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

Yenimahalle Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde, kente daha iyi bir görünüm kazandırmak, yeşil alanların ve parkların temiz, bakımlı ve düzenli kalmasını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Yenimahalle Belediyesi ekiplerinden temizlik çalışmaları

Ekipler tarafından parklarda, meydanlarda, mezarlık alanlarında ve mesire yerlerinde uzayan çimler biçiliyor, yeşil alanlar ve kaldırımlar yabani otlardan arındırılıyor, çöpler toplanıyor, toprak tesviyesi yapılıyor ve parklar bakımdan geçiriliyor. 

Vatandaşların nefes aldığı alanların temizlik ve bakımlarına ekstra özen gösterildiğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Park ve Bahçeler ekiplerimiz, tüm mahallelerimizde faaliyet gösteriyor. Bir yandan kent estetiğini korumak ve güzelleştirmek için çalışırken, diğer yandan da vatandaşlarımıza kent yaşamı içerisinde doğal alanlar sunarak güzel Yenimahalle’mize estetik bir görünüm kazandırıyor. Yeşil alanlarımızın yılın her döneminde güzel, temiz ve bakımlı kalmasını sağlamak amacıyla yürüttüğümüz çalışmalarımız periyodik olarak devam edecek.” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR