SON DAKİKA
Paraf üstü web
Halkbank mobil
Kobi Salı 22 Ekim 2024 09:34

YENİLİKÇİ YATIRIMLAR İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ

Sistem Global, Türkiye'nin önde gelen özel sermaye şirketlerinden Mediterra Capital ile ortaklık anlaşması yaptı. Bu iş birliği, Sistem Global'in önümüzdeki üç yıl boyunca regülasyon teknolojileri (regtech) ve insan kaynakları teknolojilerine yönelik yatırımlar yapma hedefini destekleyecek.

Yenilikçi yatırımlar için güç birliği

KOBİ’lere büyüme odaklı hizmet sunan Sistem Global, bu ortaklıkla yüksek büyüme potansiyeline sahip Türk şirketlerine daha fazla katkı sağlamayı amaçlıyor.

Sistem Global’in Kurucu Ortağı Hüseyin Karslıoğlu, Mediterra’nın ortakları Murat Erkurt ve Ali Nalbantoğlu’nun Yönetim Kurulu’na katılmasıyla yönetim yapısının güçlendirileceğini vurguladı. Ortaklık işleminin Rekabet Kurumu onayından sonra tamamlanması bekleniyor.

28 yıllık tecrübesiyle Sistem Global, 15 binden fazla şirkete hizmet veriyor. 2021’den bu yana çalışan sayısını iki kat, cirosunu ise sekiz kat artıran şirket, Türkiye genelinde 10 şehirde ve uluslararası alanda birçok ülkede faaliyet gösteriyor.

Mediterra Capital, 500 milyon Euro varlık yönetiyor ve KOBİ’lerin e-dönüşüm süreçlerinde Sistem Global’in liderliğini güçlendireceğine inanıyor. Ali Nalbantoğlu, bu yatırımın teknoloji destekli çözümler sunan işletmelere yönelik stratejinin bir parçası olduğunu ifade etti.

ABONE OL
sabancı detay