SON DAKİKA
Teknoloji Pazartesi 16 Eylül 2024 14:37

YENİLİKÇİ GİYİLEBİLİR TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİNİ TANITACAK

Huawei,19 Eylül'de gerçekleştireceği Yenilikçi Ürün Lansmanı'nda üç önemli yeni giyilebilir cihazı tanıtmaya hazırlanıyor.

Yenilikçi giyilebilir teknoloji ürünlerini tanıtacak

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Huawei yeni akıllı saat serileri, "Huawei TruSense Sistemi" ile kapsamlı ve hızlı bir sağlık ve fitness izleme deneyimi sunacak. Ayrıca, yeni akıllı saatler duygusal sağlıkla ilgili özellikleri de destekleyecek.

Huawei kendi online mağazasında yeni lansmanı kutlamak için ayrıca bir çekiliş de yapıyor. Huawei Online Mağazası'nın Bol Hediyeli Dev Çekilişi'ne 19 Eylül 2024 saat 12:00'ye kadar katılım sağlanabiliyor.

International Data Corporation'ın (Uluslararası Veri Şirketi) (IDC) raporundaki verilere göre Huawei'nin yeni akıllı bileklikler ve saatleri piyasaya sürmesiyle yılın ilk yarısında önemli bir büyüme elde etti. Sevkiyatlarda yıllık yüzde 55'lik artış sağlayan Huawei, üst üste iki çeyrek boyunca küresel akıllı saat ve bileklik pazarının lideri oldu.

2018 yılında piyasaya sürülen "Huawei Watch Gt" serisiyle, tek bir şarjla 14 güne kadar pil ömrü sunarak sektörde yeni bir standart belirledi. Huawei, 2019 yılında Huawei Watch Gt 2 ile uyku apnesi algılama özelliğini sunmaya başladı ve sağlık teknolojisinde mesafe kat etti.

Mayıs 2023'te ise Huawei Watch 4 serisinin küresel lansmanı gerçekleşti. Bu modelle, Çin'in önde gelen tıp kurumlarıyla iş birliği içinde geliştirilen ilk hiperglisemi risk değerlendirme özelliği tanıtıldı.

"Huawei Watch Ultimate" serisi de Mayıs 2023'teki yurtdışı lansmanıyla görücüye çıktı. Bu akıllı saat, gövdesi için paslanmaz çelikten 45 kat daha güçlü ve 25 kat daha sert olan Zirkonyum bazlı sıvı metal kullanılan ilk akıllı saat oldu. Ürün aynı zamanda gerçek 100 metre dalış seviyesinde su direnci ve su altı ses işlevselliği de sunuyor.