Dolar $
33.58
%0.01 0
Euro €
36.71
%0.01 0
Sterlin £
42.92
%-0 -0
Çeyrek Altın
4291.65
%0.16 6.81
SON DAKİKA
FİNANS Çarşamba 07 Ağustos 2024 02:01

YENİLİKÇİ DİJİTALÇÖZÜM: ÇEKOLAY

Faturalı çekleri nakde çevirerekfinansman ihtiyaçlarına hızlı bir çözüm sunan Çekolay, aynı zamanda alacakgarantisiyle müşterilerinin nakit akışını iyileştiriyor, finansalplanlamalarını kolaylaştırıyor. Çekolay'ın finansman hizmetini ve alacakgarantisini birlikte ve online olarak sunan ilk ürün olduğunu söyleyen FibaFaktoring Genel Müdürü Özge Yılmaz, "Bugüne kadar sınırlı bir müşterikitlesinin kullanabildiği alacak garantisi hizmetini Çekolay ile KOBİ'ler baştaolmak üzere daha geniş kitlelerin kullanımına sunuyoruz" dedi.

Yenilikçi DijitalÇözüm: Çekolay

Fiba Faktoring, yeni uygulamasıÇekolay’la genellikle sınırlı bir müşteri kitlesine sunulan alacak garantiliişlemlerden KOBİ'ler başta olmak üzere daha geniş kitlelerin faydalanmasınısağlıyor. Çekolay’la faturalı çeklerin ödenmeme riskini ve tahsilat işlemleriniüstlenen Fiba Faktoring, müşterilerinin ticari alacaklarını hızla nakdeçeviriyor. Bu sayede Çekolay müşterileri, likiditilerini güçlendirirken alacaklarınıgaranti altına alıyor ve ticari risklerini azaltıyor.

Firmalar, Fiba Faktoring müşterisi olmadanda www.cekolay.com.tr adresinden kolaycabaşvuru yapabiliyor. “Hemen Başvur”seçeneği ile anında talep göndermenin mümkün olduğu Çekolay uygulamasında ayrıcaüye girişi yaparak “Online İşlemler” alanında işlem detayları takip etmek demümkün.

Alanında ilk online ürün

Fiba Faktoring Genel Müdürü Özge Yılmaz, Çekolay’ın alacak garantisi vefinansman hizmetlerini bir arada sunan yenilikçi ve özgün bir dijital çözümolduğunu belirterek “Çekolay, hem finansman hem de alacak garantisini onlineolarak sunan ilk ürün olma özelliğini taşıyor” dedi. Alacak garantiliişlemlerin bugün hala sınırlı bir müşteri kitlesi tarafından kullanıldığınadikkat çeken Yılmaz “Çekolay ile bu hizmetten KOBİ'ler başta olmak üzere dahageniş kitlelerin faydalanmasını sağlıyoruz” diye konuştu.

Fiba Faktoring olarak, sürdürülebilirekonomik ve toplumsal değer yaratmak için yenilikçi, dijital ve verimlilikodaklı çözümleri önceliklendirdiklerini aktaran Özge Yılmaz, “Yenilikçivizyonumuz ve teknoloji yatırımlarımızla, robot teknolojilerin iş süreçlerineentegrasyonu, dijital iş birlikleri ve ürün geliştirme projelerine öncelikveriyoruz. Yeni ürünümüz Çekolay ile, firmaların nakit akışı iyileşiyor,finansal planlamaları kolaylaşıyor. Ayrıca tahsilat riskini bize devrederekticari alacaklarını garanti altına alıyorlar” dedi.