Dolar $
33.94
%0.21 0.07
Euro €
37.94
%0.41 0.15
Sterlin £
44.8
%0.74 0.32
Çeyrek Altın
4503.15
%-0.31 -13.87
SON DAKİKA
Kültür - Sanat - Magazin Çarşamba 21 Ağustos 2024 02:26

YENİLENEN MEZZALUNA İLE SANATA BİR YER AÇTIK

MEZZALUNA'nın yenilenen İstinyePark AVM Şubesi, sanat ve gastronominin mükemmel uyumunu misafirlerinin beğenisine sunuyor. MEZZALUNA'nın yenilenen atmosferinde misafirler, gerçek İtalyan mutfağının özgün tatlarını deneyimlerken aynı zamanda "Sanata Bi Yer" öğrencilerinin eserlerini görme fırsatı bulabiliyorlar.

Yenilenen Mezzaluna ile sanata bir yer açtık

İtalyan mutfağının seçkin yemeklerini yerel malzemeler ve geleneksel tekniklerle hazırlayıp misafirlerinin beğenisine sunan MEZZALUNA, İstinyePark AVM’deki yeni şubesinde gastronomi ve sanatı birleştiriyor.  MEZZALUNA, yıllardır ödün vermediği misafirperverliğini şimdi daha sıcak ve samimi bir atmosferde, köklerinde yer alan sanatla harmanlıyor. İtalyan mutfağının özgün tatlarını deneyimleyen misafirine aynı zamanda “Sanata Bi Yer” öğrencilerinin eserlerini görme imkânı sunuyor. 

İtalyan Ruhu ve Sanata Bi Yer

MEZZALUNA, çift katlı ve teraslı otantik bir İtalyan villası dekorasyonundaki yeni şubesinde, DNA’sında yer alan sanat tutkusunu misafirlerinin de deneyimlemesine olanak sağlıyor. Bu kapsamda, Doğuş Grubu'nun Doğuş’tan iyi bir gelecek vizyonuyla 2015 yılından bu yana devam eden sosyal sorumluluk platformu “Sanata Bi Yer” ile iş birliği yapan MEZZALUNA ‘İstinyePark AVM Şubesi’nin duvarlarında, “Sanata Bi Yer” öğrencilerinin MEZZALUNA misafirleri için özel bir atölye çalışması ile hazırladığı tabaklara yer veriliyor. Toplam 9 üniversiteden 14 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen atölyede, MEZZALUNA İstinyePark şubesinin renovasyonu için hazırlanan eskizler 96 eşsiz desende hayat buluyor. Limon figürlü dekorasyonlar ve Güney İtalya esintisinin yoğunlukta olduğu seramik tabaklar ile restoranın duvarları adeta sanat köşelerine dönüştürülüyor. MEZZALUNA’nın sanata olan tutkusunu ve desteğini yansıtan bu eserler, misafirlere benzersiz bir görsel deneyim yaşatıyor. Genç sanatçıların yaratıcı eserlerini restoranın ambiyansı ile birleştiren ve sanatseverleri bu eşsiz atmosferde ağırlayan MEZZALUNA, yeni şubesinin dekorasyonunda ikonik odun taş fırını ve terakota zemininin yanı sıra doğal ahşap renkli tonların mermer ile olan muhteşem uyumuna da yer veriyor.

MEZZALUNA, Sanatın İzlerini Birleşik Arap Emirlikleri'ne Taşıyor

İtalyan lezzetlerini samimi bir atmosferde sunan MEZZALUNA, sanatıyla güçlendirdiği İtalyan ruhunu şimdi Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) taşıyor. Türkiye’deki 9 restoranın ardından, ilk olarak Abu Dabi'deki Yas Mall AVM’de açılacak olan MEZZALUNA, yüksek kaliteli hizmet anlayışını ve sanata olan tutkusunu burada da misafirleriyle paylaşmayı hedefliyor. İtalyan lezzetlerini ve sanat dolu atmosferini uluslararası alanda da devam ettirmeyi planlıyor.