Dolar $
33.89
%0.07 0.02
Euro €
37.9
%0.3 0.11
Sterlin £
44.49
%0.19 0.08
Çeyrek Altın
4486.74
%-0.67 -30.09
SON DAKİKA
Enerji Perşembe 22 Ağustos 2024 14:01

YENİKÖY KEMERKÖY ENERJİ, BU YIL 3. ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

Yeniköy Kemerköy Enerji, bu yıl 2'si uluslararası olmak üzere 3 ödül kazandı.

Yeniköy Kemerköy Enerji, bu yıl 3. ödülünü kazandı

Şirketten yapılan açıklamaya göre, mayısta "Harika İşyeri" (Great Place to Work) ödülü alan Yeniköy Kemerköy Enerji, haziranda İSO 500 listesine Muğla'nın en büyük 2'nci şirketi olarak girdi.

Son olarak 14 Ağustos'ta açıklanan sonuçlara göre şirket, Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde En İyi Kurumsal Dergi kategorisinde Gümüş Stevie ile ödüllendirildi.

Yeniköy Kemerköy Enerji, yılın başında çıkarılmaya başlanan ve 3 aylık periyotlarla yayımlanan Bizimköy Dergisi ile Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde bir başarıya imza attı ve "Kurumsal Dergi" kategorisinde Gümüş Stevie'ye layık görüldü.

Böylece Yeniköy Kemerköy Enerji, 2024'te ikisi uluslararası olmak üzere 3 ödül almış oldu.

Çevresel ve sosyal sürdürülebilirlik çalışmaları başta olmak üzere Bizimköy'ün içeriğini Milas'ın köyleri, tarihi, arkeolojisi, sporcuları, zeytini, halısı gibi değerleri oluşturuyor.

Özellikle Milas'ın geleneksel yaşamının izleri ve köylerinin tanıtımının yapıldığı sayfalar Milaslılar tarafından uzun uzun anlatılıyor. Ayrıca şirketin yürüttüğü eski maden sahalarının rehabilitasyonu ve arkeoloji çalışmaları başta olmak üzere, insan hikayeleri de dergi içeriğinde ön plana çıkıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yeniköy Kemerköy Enerji Genel Müdürü Erol Demir, 3 bini aşkın çalışanla şirket olarak kendilerini Milas'ın ayrılmaz bir parçası olarak gördüklerini belirterek, "3 aylık periyotlarla çıkarmakta olduğumuz ve iş dünyası, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile akademide binden fazla kanaat önderine fiziksel olarak ulaşan Bizimköy Dergisi'nin içeriğinde de yoğun olarak Milas'ı anlatıyoruz. Milas bin yıllardır medeniyetin kesintisiz olarak sürdüğü gelenekleri ve görenekleri ile kadim bir kent. Bu kente değer katmaya ve onu her platformda layıkıyla temsil etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.