SON DAKİKA
GÜNCEL Çarşamba 11 Eylül 2024 02:06

YENİDEN REFAH PARTİSİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI'NDA ATAMA

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanlığı'na vekâleten Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Batı Karadeniz Bölge Başkanı Nuri Özata'nın Asaleten ataması yapıldı.

Yeniden Refah Partisi İstanbul il Başkanlığı'nda atama

Yeniden Refah Partisi, 31 Mart'ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçimlerinde Türkiye'nin üçüncü partisi olarak büyük bir başarı göstermişti. Partinin İstanbul İl Başkanlığı’na üst düzey bir atama gerçekleştirildi. Partinin kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerde görev alarak birçok başarıya imza atan ve teşkilatın tanınan isimlerinden Nuri Özata, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Sn. Dr. Fatih Erbakan'ın görevlendirmesiyle İstanbul İl Başkanlığı’na asaleten atandı.

Partiden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. Partimizin kuruluşundan bu yana Yeniden Refah Partisi'nde çeşitli kademelerde omuz omuza mücadele verdiğimiz dava arkadaşımız, Teşkilat Başkan Yardımcımız ve Batı Karadeniz Bölge Başkanımız Sayın Nuri Özata; Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan'ın görevlendirmesi ile asaleten İstanbul il Başkanımız olarak atanmıştır. Allah'tan muvaffakiyetler diliyorum. Teşkilatımıza hayırlı olsun’dedi.