Dolar $
33.08
%0.17 0.05
Euro €
36.02
%0.18 0.06
Sterlin £
42.78
%0.26 0.11
Çeyrek Altın
4189.35
%0.14 5.61
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | GÜNDEM Pazar 21 Temmuz 2024 16:00

YENİDEN REFAH PARTİLİ KILIÇ'TAN KASIM GÜLPINAR TEPKİSİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla Şanlıurfa'da gerçekleştirilen İl Koordinasyon Toplantısında, Yeniden Refah Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar'ın protokolden çıkarılmasına tepki gösterdi.

Yeniden Refah Partili Kılıç'tan Kasım Gülpınar tepkisi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, yaptığı açıklamada, "Şanlıurfa’da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla icra edilen İl Koordinasyon Toplantısı’nda, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Kasım Gülpınar’ın adının, salona girildiği anda Divan’dan alınması, sınırları zorlayan bir tam hukuksuzluk halidir.'' dedi.

''Devleti, kurumları, hukuk sistemini yok saymaktır.'' diyen Kılıç, şunları aktardı:

''Bir gün önce Adıyaman’da, CHP’li Belediye Başkanı, olması gerektiği gibi Divan’a dahil edilirken, ertesi gün aynı içerik ve ad altında yapılan bu toplantıdan, Büyükşehir Belediye Başkanı’nın şahsında Şanlıurfa’nın, Şanlıurfalılar’ın dışlanması kabul edilebilir bir durum değildir. Ankaranın, bu saygısızlık, hukuksuzluk ve ilkelliğe kayıtsız kalmayacağını, yeni bir demokrasiyi yok sayma ve umutsuzluk vakasını izlemekle yetinmeyeceğini umuyoruz.''

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR