SON DAKİKA
Teknoloji Cuma 06 Eylül 2024 13:58

YENİ ÜRÜNÜ WINBOT W2 OMNI'Yİ GÖRÜCÜYE ÇIKARDI

ECOVACS Robotics (ECOVACS), serisine taşınılabilir istasyon özelliği bulunan yeni bir ürün ekleyerek "WINBOT W2 OMNI"yi piyasaya sürdü.

Yeni ürünü WINBOT W2 OMNI'yi görücüye çıkardı

Şirketten yapılan açıklamaya göre, robotik ev aletleri şirketi ECOVACS, taşınabilir istasyon özelliğiyle pencere temizliği sürecini zahmetsiz ve etkili hale getiren WINBOT W2 OMNI'yi görücüye çıkardı. ECOVACS, yenilikçi ürün yelpazesine eklediği son teknoloji cihazı WINBOT W2 OMNI ile pencere temizliğinde yeni bir çağ başlatmayı hedefliyor.

Taşınabilir istasyon özelliğiyle her türlü pencere yüzeyine uyum sağlayarak kullanıcılara temiz cam vadeden ürün, ev ve ofis pencereleri için idealliğiyle öne çıkıyor. Pencere temizliğini daha verimli ve konforlu hale getiren WINBOT W2 OMNI, cam yüzeylerin yanı sıra fayans gibi yüzeylerde de kullanılabiliyor.

WINBOT W2 OMNI, kullanıcılarına daha fazla özgürlük ve konfor sunan çok işlevli bir istasyona sahip. Yüksek kapasiteli bataryası sayesinde prizden bağımsız olarak 2,5 saatlik şarjla 110 dakikaya varan uzun süre temizlik yapabilen ürün, güçlü emiş gücü ve gelişmiş güvenlik özellikleriyle pencereleri güvenle temizliyor.

Cihaz, yenilikçi istasyon tasarımı, otomatik kablo yönetimi ile kablo karışıklığını önleyen makarası ve hafif yapısı sayesinde her pencereye kolayca erişim sağlıyor.

- Temizlik verimliliğini yüzde 30 artırıyor

WINBOT W2 OMNI, en zorlu kirleri bile kolayca temizleyen son teknolojilerle donatıldı. Geniş açılı üçlü sprey teknolojisi ve artırılmış su basıncı ile pencereler tek hamlede lekesiz hale gelirken, akıllı tırmanma sistemi sayesinde güvenle her yüzeye tutunabiliyor.

"WIN-SLAM 4.0 "akıllı planlama algoritması, temizlik verimliliğini yüzde 30 artırarak zamandan tasarruf sağlıyor. Bu teknoloji sayesinde, temizlik bittikten sonra yüzeyde yerleştirilen ilk noktaya geri dönerek temizliği bitiriyor.

ECOVACS, güvenliği ön planda tutarak WINBOT W2 OMNI'yi çok katmanlı koruma sistemleriyle donattı. Donanım ve yapay zeka destekli koruma önlemleri robotun stabil ve güvenli çalışmasını sağlarken, acil durum kilitleme işlevi ise kazaları önlüyor.

Çerçevesiz camları bile hassasiyetle algılayarak düşme riskini ortadan kaldıran ürün, güvenlik konusunda üstün performans sunuyor.