SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Cuma 13 Eylül 2024 02:43

YENİ SEZONU DİNAMİK TASARIMLARIYLA SELAMLIYOR

Geçmişten günümüze klasikleşmiş tarzıyla öne çıkan Reebok, yeni sezon koleksiyonunda yer alan sneaker ve tekstil modellerini kadınların ve erkeklerin beğenisine sunuyor. Zamansız modelleri trend dokunuşlarla yorumlayan Reebok koleksiyonu stilinize dinamik bir dokunuş yapacak!

Yeni sezonu dinamik tasarımlarıyla selamlıyor

Sonbahar, getirdiği yenilikler ve heyecanlı değişimler ile taze başlangıçlara kapı aralıyor. İkonik modelleriyle her dönem trendlere yön veren Reebok, yeni sezonda da koleksiyonlarıyla tarzınıza eşlik ediyor. Retro detaylarıyla dikkat çeken Classic Leather koleksiyonu sonbaharda dinamik anların eşlikçisi olacak. Minimalist ve yalın tasarımı ile öne çıkan modeller, keskin hatlara ve sert renk geçişlerine sahip. Vintage bir görünüm oluşturan beyaz ile taba renginin birlikte kullanımı, günün her anında tarz adımlar atmanızı sağlıyor. Kort kültürünü yansıtan Club C koleksiyonu ise kalın tabanlı modelleriyle tarzınızın en iyi parçası oluyor. Reebok DNA’sını taşıyan yeşil ve kırmızı detaylar en sade kombinlerinize bile renk katıyor.

Ayakkabıların üst kısmında kullanılan deri malzeme dayanıklılık sunarken, orta tabanında bulunan EVA yastıklama yaparak gün boyu adımlara konfor katıyor. Dış tabanında kullanılan kauçuk ise farklı zeminlerde güçlü tutuş sağlıyor. Tekstil koleksiyonunda yer alan eşofmanlar, tişörtler ve sweatshirtler ise yumuşacık yapıları, sade ve kullanışlı tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Hayatın her alanında tercih edebileceğiniz birçok model alternatifi Reebok’ta sizleri bekliyor!