Dolar $
33.61
%0.01 0
Euro €
37.03
%0.03 0.01
Sterlin £
43.16
%0 0
Çeyrek Altın
4336.41
%0.14 5.85
SON DAKİKA
FİNANS Perşembe 15 Ağustos 2024 02:57

YENİ NESİL FİNANS UYGULAMA PAZARLAMASI VE ÖLÇÜMLEMESİ

2024, mobil finans sektörü için devrim niteliğinde bir yıl olacak. 2022'deki ve 2023'ün ilk yarısındaki zorluklardan sonra büyüme tekrar hareket kazanıyor. Finans uygulamaları, günlük finans yönetimi için bir gereklilik olan kolaylık ve kullanılabilirlikleriyle geleneksel finans servislerini altüst ediyor. Kullanılabilirlik, istikrar ve güvenlik bu rekabetçi pazarda kritik bir öneme sahip, çünkü bu alanlarda başarısız olan uygulamalar kullanıcı ve pazar paylarını kaybetme riskiyle karşı karşıya kalıyor.

Yeni nesil finans uygulama pazarlaması ve ölçümlemesi

Kullanıcı deneyimini iyileştiren ve güvenlik seviyesini artıran yapay zeka, machine learning ve blokzincir gibi yeni nesil teknolojiler finans uygulamaları alanına hükmediyor. Finans uygulamaları, yasal gereklilikler için kişiselleştirilmiş özel gizlilik çözümleri sunmak zorundalar. Adjust'ın SKAN Çözümleri ve InSight incrementality çözümü klasik cihaz-ID seviyesi attribution'a ek olarak yenilikçi ölçümleme taktikleri sunuyor.

Başarı, tüketici ihtiyaçlarını ve trendlerini anlamaktan geçiyor. APAC, MENA ve LATAM'da finans süper uygulamalarının yaygınlaşması, kapsamlı platformlara olan talebi de gösteriyor. "Kripto kışı"ndan sonra, kripto para birimi alım satımında bir canlanma var ve finans uygulamaları bunu destekleyecek şekilde gelişim yolunda. Şimdi satın al, sonra öde (BNPL) teknolojileri ve kredi uygulamaları da zorlu makroekonomik koşulların etkileri ile boğuşan kullanıcı kitlesinin vazgeçilmez bir dayanak noktası haline geliyor.

Adjust verileri, 2022'den 2023'e kadar küresel finans uygulaması kurulumlarının yıllık bazda %45 artması ile birlikte tüm pazarlarda pozitif bir büyümeye işaret ediyor. Bu rapor, finans endüstrisindeki mobil pazarlama başarısına dair özel bakış açıları sunan uzman analizleri ile birlikte verilere dayalı bilgileri sizlerle buluşturuyor. Güçlü kullanıcı tabanını bu dinamik pazara çekmek ve gelen kullanıcıları elde tutmak için, 2024'te kesintisiz inovasyon, kritik bir öneme sahip olacak.

Rapordan Önemli Çıkarımlar

Küresel finans pazarının 2032'de 1.15 trilyon dolara ulaşacağı tahmin edilirken sadece APAC finans pazarının 2026'da 324 milyar dolara ulaşacağı ön görülüyor.

Mobil ödemeler, dünya çapında 2 milyardan fazla insan tarafından kullanılıyor ve her yıl milyonlarca kullanıcı online hale geliyor. Mobil ödeme oranlarının yükselmesiyle 2025 yılına kadar 4,8 milyar kullanıcının online cüzdan kullanması bekleniyor.

Ortalama finans uygulaması kullanıcısı 3-4 finans uygulamasına sahip ve bu sayının artmaya devam etmesi bekleniyor.

Apple Pay, 43,9 milyon insan tarafından en az bir kere kullanıldı ve ABD'deki en popüler mobil ödeme servisi oldu. Sürpriz bir şekilde Google Pay'i geride bırakan Starbucks 31,2 milyon ABD'li kullanıcı sayısı ile ikinci sırada yer alıyor.

Robinhood, 22,5 milyon kullanıcıyla dünyanın en popüler borsa uygulaması.

ABD'deki dijital bankacılık kullanıcı sayısının 2025 yılına kadar 217 milyona ulaşması bekleniyor

ABONE OL
Hepsiburada web  300x250