Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Perşembe 27 Haziran 2024 12:54

YENİ MERCEDES-BENZ VİTO PANELVAN VE TOURER TÜRKİYE'DE SATIŞA SUNULDU

Güvenilir ve son derece çok yönlü: 25 yılı aşkın bir süredir zanaatkarlık, ticaret ve hizmet sektörlerinde bir uzman olarak kendini kanıtlayan Mercedes-Benz Vito, yeni Panelvan ve Tourer'ı Türkiye'de satışa sundu.

Yeni Mercedes-Benz Vito Panelvan ve Tourer Türkiye'de Satışa Sunuldu

Hafif Ticari Araçlar orta segmentte çok yönlü bir profesyonel olan Vito, iki farklı uzunlukta, iki farklı dingil mesafesinde, arka tekerlekten çekiş sistemleri ve dizel motorunun yanında yük taşıma kapasitesi ile sınıfının taşıma devi. Çeşitli varyantları ile farklı endüstrilere Panelvan ve Tourer ile çözümler sunuyor. 1.403.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Vito Panelvan, kurye, posta ve paket taşıma aracı, yiyecekler için soğutuculu hafif ticari araç veya mobil parça deposu olarak malların ve eşyaların taşınmasındaki tüm gereksinimleri karşılıyor. 

Sürücüye ek sekiz yolcuya kadar farklı oturma düzenleri sunan ve 1.992.400 TL’den başlayan fiyatlarla tüketicilerle buluşan Vito Tourer ise ticari yolcu taşımacılığında popüler bir araç. 

Yeni kokpit tasarımı: 10,25 inç dokunmatik ekran, 5,5 inç renkli gösterge paneli ve multifonksiyonel direksiyon 

Yeni MBUX multimedya sistemi, 26,04 santimetre (10,25 inç) dokunmatik ekrana ve dokunmatik kontrol panellerine sahip yeni multifonksiyonel direksiyon ile yeni bir kokpit tasarımı sunuyor. Yüksek çözünürlüklü merkezi ekran, medya, telefon veya araç bilgileri gibi fonksiyonlara rahat ulaşım sağlıyor. Yeni gösterge panelinde, hız göstergesi ve devir saati arasında 13,97 santimetre (5,5 inç) renkli ekran, kilometre ve yakıt seviyesi dahil olmak üzere tüm önemli bilgileri bir bakışta gösteriyor. 

Ayrıca radyo, medya, telefon, yardım sistemleri, araç ayarları ve servis, menüden çağrılabiliyor. Menü seçimi, direksiyondaki dokunmatik kontrol paneli üzerinden yapılıyor. Gösterge paneli, sahip olduğu daha hafif ve daha dinamik görünümün yanında yüksek kaliteli atmosfer ile yüksek işlevselliği bir araya getiriyor. Yeni premium görünüm, yeni iklim kontrol paneli ve yeni nesil direksiyonların şık tasarımı ile tamamlanıyor. Direksiyon çubukları, deri direksiyon simidinde Silver Shadow kenarlıkla çevrili yüksek parlaklıkta siyah bir hazne oluşturuyor ve kontrol yüzeyleri sorunsuz bir şekilde entegre oluyor. Direksiyon simidinde ellerin direksiyonda tutulup tutulmadığını algılayan iki bölgeli bir sensör matı bulunuyor. Dokunmatik kontrol panellerinin kontrolü de bir akıllı telefon gibi kapasitif sensörler aracılığıyla çalışıyor. Bu da ekranların kaydırma ve basma yoluyla sezgisel olarak işletilebileceği anlamına geliyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR