SON DAKİKA
Perakende Pazar 15 Eylül 2024 10:37

YENİ MAĞAZASI, ŞEVVAL SAM İLE AÇILDI

D&R, Türkiye genelindeki 224. Bursa'daki 8. mağazasının açılışını ünlü sanatçı Şevval Sam ile gerçekleştirdi. D&R Bursa Downtown'daki açılış, Sam'ın ikonik rock şarkılarını alaturka ezgilerle harmanladığı "Rock'ı Severiz" adlı albümünün lansmanıyla taçlandı. Gerçekleştirdiği keyifli söyleşide Sam, "Türkiye'de henüz üçüncüsü açılan kafe konseptli yeni D&R mağazasının açılışında bulunmak benim için çok değerli." dedi.

Yeni Mağazası, Şevval Sam ile Açıldı

Kültür, sanat ve eğlenceyi tek çatı altında birleştiren D&R, imza günleri, albüm lansmanları ve açılış etkinlikleriyle sanatseverlere unutulmaz deneyimler yaşatmaya devam ediyor. D&R bu kez, Bursa Downtown’daki yeni mağaza açılışını, Şevval Sam’ın rock müziğini alaturka ezgilerle buluşturduğu son albümü “Rock’ı Severiz”e ev sahipliği yaparak gerçekleştirdi. Yoğun ilgi gören etkinlikte Şevval Sam, hayranlarıyla bir araya gelerek albümünü imzaladı ve projeye dair soruları yanıtladığı keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

“Rock ve alaturkayı bir araya getirip kendi yorumumu katmak istedim”

Mağaza açılışında müziğinin köklerine dair içten açıklamalarda bulunan Şevval Sam, “Zemin olarak kendime alaturkayı seçtim. Çocukluğumdan beri beni hep derinden etkileyen bir müzik formu olmuştur. Bu yüzden de rock şarkılarını alaturka formatta söyleyerek kendi yorumumu katmak istedim.” sözleriyle müzikal yolculuğundaki bağlılıklarını ve farklı müzik tarzlarını nasıl bir araya getirdiğini anlattı.

“D&R’ın kültür ve sanatı ülkenin her noktasına ulaştırma hedefi çok değerli”

Sanata ve kültüre verdiği önemi vurgulayan sanatçı, “Sanata değer veren, kültürel hassasiyetleri olan insanların yaşadığı her yerde konser vermek benim için her zaman çok kıymetli olmuştur. Bu sebeple bugün, D&R’ın Türkiye genelindeki 224’üncü ve Bursa’daki 8’inci mağazası; aynı zamanda kitapseverlerin yeni buluşma noktalarından biri olan D&R Cafe’in ülke genelindeki 3’üncü şubesinin açılışına yeni albümümden eserler seslendirerek eşlik etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Aynı zamanda D&R’ın Türkiye’nin her noktasındaki sanat ve kültür severlere ulaşma hedefi ve buna katkıda bulunmak da benim için büyük bir değer taşıyor.” dedi.

Yeni kitap müjdesi!

Hayranlarına yeni bir müjde daha vererek “Kuşlar Uçar, Şevval Şarkı Söyler” adlı bir kitap yazma planından bahseden Sam, “Bu kitapta, hayatımda önemli yeri olan kararlarım, cesaret ettiklerim, yaptıklarım ve yapamadıklarım yer alacak. Tıpkı bu albüm gibi, kitap da benim içsel yolculuğumu yansıtacak. Ve bu kitabı çok yakında D&R raflarında bulabileceksiniz.” dedi.