Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Pazartesi 06 Mayıs 2024 13:36

YENİ LBX ŞEHRE ADIMINI ATTI

Lexus, tamamen yeni modeli LBX'i Türkiye'de satışa sunmaya başladı. LBX'in sıra dışıkarakterini yansıtacak bir lansmanla Türkiye pazarındaki yerini alan SUV modeli 2 milyon 290 TL'den başlayan fiyatlarla showroom'lardaki yerini aldı.

Yeni LBX şehre adımını attı
Türkiye pazarına sunduğu geniş ürün yelpazesine bir yenisini daha ekleyen Lexus, LBX ile varlığını daha da güçlendirecek.

LBX modelinin lansmanında açıklamalar yapan Lexus Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ali Haydar Bozkurt, pazara yeni bir araç daha sunmanın heyecanını dile getirerek, “Son yıllarda Lexus adına en önemli modellerden birini Türkiye pazarına sunduk. LBX modelinden ilham alarak şehrin tam da kalbinde lasnmana özel tasarladığımız deneyim alanları, modelin sıra dışı tarzını en iyi şekilde yansıttı. LBX, rekabetçi bir segmentte kısa zamanda oldukça önemli bir oyuncu haline gelecek ve Lexus markamızın müşteri portföyünü genişletecek. Segmentindeki ilk tam hibrit model olarak potansiyeli çok yüksek ve daha önce segmentinde görülmemiş kalite ve işçilik seviyesine sahip. Kompakt bir araç olmasıyla birlikte LBX markanın kendini kanıtlamış lüksünü ve kalitesini yansıtan kusursuz bir Lexus olarak öne çıkıyor. Bütün Lexus’larda olduğu gibi kaliteli işçilik ve malzeme anlayışından ödün vermeyen bir model” dedi.

Yüzde 80’lik vergi dilimi

Lexus olarak atak dönemine girdiklerini daha önce ifade ettiğini belirten Bozkurt, “NX ile başlayan yeniliklerimiz, RX ve LM gibi birçok yeni modelle devam etti. Şimdi ise, en genç ürünümüz olan B-SUV segmentindeki LBX’i Türkiye’de satışa sunduk. Diğer araçlarımızdan farklı olarak ilk defa yüzde 80’lik vergi dilimine giren bir otomobilimiz oldu. LBX, Türkiye pazarı için markamıza güç katacak bir model. LBX modeliyle birlikte daha genç ve daha önce Lexus almayı planlamamış müşteri kitlelerine de hitap edeceğiz. Kalitesine baktığınız zaman her açıdan gerçek bir Lexus’tan söz ediyoruz. Lexus süper premium bir marka ve dolayısıyla LBX de dahil tüm ürün gamı markamızın sunduğu tüm ayrıcalıklı hizmetlerden yararlanacak. Geri alım garantisinden, kişiye özel danışmana, yılda 1 kez çift yönlü TIR ile ücretsiz araç transferine ve gerektiğinde helikopter ile teknisyen gönderilmesine kadar tüm hizmetleri LBX’te de sunuyoruz” dedi.
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR