Dolar $
32.67
%0.26 0.08
Euro €
35.41
%0.33 0.11
Sterlin £
42.03
%0.36 0.15
Çeyrek Altın
4090.72
%1.72 68.27
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Perşembe 04 Temmuz 2024 14:30

YENİ KİA PİCANTO İDDİALI TASARIMIYLA TÜRKİYE'DE

Kia'nın zıtlıkların birleşimi felsefesiyle tasarlanan modeli Picanto, iddialı ve yeni bir görünüme kavuştu. Yeniden tasarlanan Picanto, modern ve şık bir dış görünümü gelişmiş teknolojiyle birleştiriyor.

Yeni Kia Picanto iddialı tasarımıyla Türkiye'de
Kia'nın sevilen hatchback modeli Picanto, yeni bir tasarıma kavuştu ve ileri teknolojilerle daha da gelişti. Yenilenen Kia Picanto, modern ve kompakt tasarımıyla hareket özgürlüğünü estetik bir şekilde sunuyor.

Her zamankinden daha fazla standart donanıma sahip olan Yeni Picanto, sürüş destek sistemleri ile trafiği yoğun şehirlerde araç kullanmayı daha kolay ve konforlu hale getirmeye yardımcı oluyor. Yeni Picanto, kullanıcıların kaliteden ve rahatlıktan ödün vermeden yolculuk yapmalarını sağlarken aynı zamanda, park kolaylığı ve manevra kabiliyetiyle de öne çıkıyor. Koltukların katlanmasıyla 1.01 litreye ulaşan bagajı katlanır bir bisiklet veya e-scooter için gereken depolama alanı sunarak kullanıcıların seyahat ihtiyaçlarını karşılıyor.

Dış tasarım

Zıtlıkların Birleşiminden esinlenerek güncellenen tasarım

Kia'nın "Zıtlıkların Birleşimi" tasarım felsefesinden esinlenen Yeni Kia Picanto modern ve sportif tasarıma sahip, iddialı ve fütüristik bir görünüme kavuştu. Yeni Kia Picanto'nun ön tamponu, imza niteliğindeki "kaplan yüzü" ön tasarımı, çamurluklar ve motor kaputu ile birlikte yeniden tasarlanarak araca etkileyici bir görünüm kazandırıyor. Yenilenen arka tasarımda güçlü ve geniş arka aydınlatma grubu, arka tamponun ve bagaj kapağının genişliğini kullanarak dikkat çekiyor. Yeni Picanto’nun giriş versiyonu 14 inçlik jantlar ile sunulurken, ayrıca aracın üst donanım versiyonunda 15 inçlik jant seçeneği sunuluyor.
ABONE OL