Dolar $
33.09
%0.3 0.09
Euro €
36.01
%0.01 0
Sterlin £
42.92
%0.15 0.06
Çeyrek Altın
4250.3
%1.2 49.59
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | Teknoloji Cuma 12 Temmuz 2024 10:00

YENİ GALAXY WATCH ULTRA, ESIM DESTEĞİ VE TÜM AYRICALIKLARIYLA TURKCELL'DE

Samsung'un yeni akıllı saati Galaxy Watch Ultra, Turkcell eSIM desteği ile satışa sunuluyor. Galaxy AI'nin gücünü daha fazla kullanıcıya ulaştıran yeni Galaxy Watch Ultra, kişiselleştirilmiş içgörüler ve özel sağlık deneyimleri sunarken kullanıcılarına eSIM özelliği sayesinde iletişimde kalma imkanı veriyor. Hücresel bağlantıyı saatte kullanım olanağı sağlayan eSIM desteğiyle Galaxy Watch Ultra akıllı telefon işlevi görüyor. Kullanıcılar telefonları yanında olmasa bile saat üzerinden Turkcell b

Yeni Galaxy Watch Ultra, eSIM desteği ve tüm ayrıcalıklarıyla Turkcell'de

Samsung Electronics’in yeni giyilebilir ürünlerinden Galaxy Watch Ultra, Türkiye pazarına Turkcell eSIM desteğiyle giriş yapıyor ve Turkcell’liler için çok özel ayrıcalıklarla raflarda yerini alıyor.  Turkcell Pasaj üzerinden kontratlı veya peşin olarak Galaxy Watch Ultra alan müşterilere avantajlı teklifler sunuluyor.

Cihazı satın alan kullanıcılar, eSIM aktivasyonunu Samsung akıllı telefonlarındaki saat uygulamasından veya Turkcell mağazalarından gerçekleştirebilecek.

Galaxy Watch Ultra: Kesintisiz Performans Takibi

 

Galaxy Watch7'nin gelişmiş fitness izleme özellikleri ve güçlü donanımı üzerine inşa edilen Galaxy Watch portföyünün en yeni ve en güçlü üyesi Galaxy Watch Ultra yapay zekanın sunduğu yeteneklerle bir üst seviyedeki başarılar için geliştirilmiş fitness deneyimlerini daha da açığa çıkarıyor. Galaxy Watch’un dairesel tasarım mirasını sürdüren ikonik tasarımı, koruma ve görsel bütünlüğü artırırken, gelişmiş konfor için Dinamik Bağlantı Sistemi, her zaman ve her yerde en iyi versiyonunuz olmanızı sağlıyor.

Galaxy Watch Ultra: Performansınız Maksimize Edilecek

Samsung’un şimdiye kadar geliştirdiği en yetenekli saat olan Galaxy Watch Ultra, üst düzey performansını anlık takip etmek isteyen Turkcell’lilerle buluşuyor. Galaxy Watch Ultra yapay zekanın sunduğu yeteneklerle bir üst seviyedeki başarılar için geliştirilmiş fitness deneyimlerini daha da açığa çıkarıyor. Galaxy Watch’un dairesel tasarım mirasını sürdüren ikonik tasarımı, koruma ve görsel bütünlüğü artırırken, gelişmiş konfor için Dinamik Bağlantı Sistemi, her zaman ve her yerde en iyi versiyonunuz olmanızı sağlıyor.

Titanium Grade 4 çerçeve ve 10ATM su direnci ile sınırları zorlamanızı ve daha ileri gitmenizi sağlıyor. Ayrıca, Galaxy Watch Ultra, okyanusta yüzmekten ekstrem koşullarda bisiklete binmeye kadar gelişmiş fitness deneyimlerini izlemek için deniz seviyesinin 500 metre altından 9.000 metre üstüne kadar geniş bir yükseklik aralığında çalışıyor (denizde 100 metre derinliğe kadar su geçirmez).

Yüzme, bisiklete binme ve koşudan oluşan triatlon için yeni Multi-spor özelliği ile çoklu etaplı egzersizleri takip edebilirsiniz. Ayrıca, bisiklet için yeni Fonksiyonel Eşik Gücü (FTP), AI destekli FTP metrikleri ile yalnızca 4 dakikada maksimum bisiklet gücünü doğru bir şekilde ölçerek size özgü göstergelere dayalı olarak tam potansiyeli ortaya çıkarıyor. Galaxy Watch Ultra ayrıca, fiziksel yeteneklerinize dayalı olarak yoğun seviyelerde egzersiz yapabilmeniz için gelişmiş Kişiselleştirilmiş Kalp Atış Ritim Aralıkları sağlıyor.

Yeni eklenen Quick Access ile antrenmanları anında başlatabilir, kontrol edebilir ve diğer işlevleri ihtiyaçlarınıza göre haritalayabilirsiniz. Ayrıca güvenlik için Acil Durum Sirenini etkinleştirebilirsiniz. Antrenman sonrası, gece modunu otomatik olarak geçen özel Galaxy Watch Ultra saat yüzleri ile istatistiklerinizi bir bakışta kontrol edin ve karanlıkta optimal okunabilirlik sağlayabilirsiniz. Ayrıca, en yüksek 3.000 nit parlaklığı ile Galaxy Watch Ultra, güneş ışığında bile okunabilirliğe imkan sağlıyor.

Daha uzun maceralar sırasında huzur bulmanız için, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Watch Serisi’nin en uzun pil ömrüne sahip olarak Güç Tasarrufu modunda 100 saate kadar ve Egzersiz Güç Tasarrufu modunda 48 saate kadar kullanım sunuyor.

4.000TL değerinde Samsung Hediye Çeki  

Turkcell Pasaj üzerinden kontratlı veya peşin olarak Galaxy Watch Ultra alan müşterilere 4.000TL Samsung Hediye çeki sunuluyor. Galaxy Watch Ultra, 47mm boyutunda Titanyum, Beyaz Titanyum ve Gri Titanyum renklerinde satışa sunulacak. Daha fazla bilgiye ulaşmak ve Galaxy Watch Ultra satın almak için www.turkcell.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR