Dolar $
32.6
%-0.57 -0.18
Euro €
34.98
%-0.61 -0.21
Sterlin £
41.35
%-0.78 -0.32
Çeyrek Altın
3933.44
%0.06 2.21
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Cuma 14 Haziran 2024 17:55

YENİ FORD KUGA, ÜSTÜN PERFORMANSI VE BAĞLANABİLİRLİK ÖZELLİKLERİ İLE GELECEĞİ BUGÜNDEN YAŞATIYOR

Ford'un en çok satan SUV'si olan Kuga'nın tarzı, tasarımı ve teknolojisi ile sıra dışı olan yeni versiyonu sürüş deneyimini en üst seviyeye çıkarmak için geliştirildi. Yenilikçi tasarım detayları ve gelişmiş teknolojilerle donatılan Ford Kuga; güçlü motoru, dinamik sürüş özellikleri, geniş iç mekânı, bağlanabilirlik özellikleri ile konforlu ve keyifli bir yolculuk sunuyor.

Yeni Ford Kuga, Üstün Performansı ve Bağlanabilirlik Özellikleri ile Geleceği Bugünden Yaşatıyor
Sınıfının en iyi çekiş gücünü sağlayan üstün performansı, bağlanabilirlik özellikleri, iddialı ve modern hatlarıyla tasarım ve teknolojinin mükemmel birleşimi olan yeni Ford Kuga, Türkiye’deki SUV tutkunlarının beğenisine sunuldu.

Aktif yaşam tarzına uyum sağlayan performansıyla sıra dışı yeni Ford Kuga, bir SUV’den beklenenden çok daha fazlasını sunuyor. Yeni Ford Kuga’nın 1,5L EcoBoost 186PS benzinli motoru ve 8 ileri otomatik şanzımanı olağanüstü güç ve verimliliği birlikte sunarak yollara izini bırakıyor. Yeni Ford Kuga, en zorlu koşullarda bile sürüşü kolay ve konforlu hale getirecek gelişmiş sürücü destek teknolojileriyle donatılıyor. Yeni nesil Adaptif Hız Kontrolü, yoğun trafik durumlarını algılayarak otomatik frenleme yapıyor ve güvenli bir sürüş sağlıyor.

Geri Fren Desteği ise geri manevra yaparken görüş mesafesi sınırlı olduğunda devreye giriyor; yayaları ve araçları algılayarak sürücüyü uyarıyor ve çarpışma riski oluştuğunda otomatik olarak fren yapıyor. Geri Görüş Kamerası park manevralarını kolaylaştırırken, Şerit Takip Sistemi sürüşü izleyerek şerit değişiklikleri konusunda uyarıyor. Çarpışma Önleme Yardımcısı ise olası çarpışmaları algılayarak uyarıda bulunuyor ve gerekirse otomatik olarak müdahale ediyor. Ayrıca 360o kamera sistemi, ön, arka ve yan kameralar aracılığıyla çevreyi 360 derecelik bir perspektifte görüntüleyerek park etmeyi ve dar alanlarda yapılacak manevralarını kolaylaştırıyor.

Yeniden tanımlanan tarz: Yeni Ford Kuga'nın güçlü ve modern tasarımı

Yeni Ford Kuga’nın hem iç hem de dış tasarımı aracın gücünü ve tarzını vurgulamak üzere sıfırdan yaratıldı. Ford Kuga'nın modern ve ferah dış görünümü; yeni kaput, %100 LED teknolojili ön ve arka farlar, yeni sis lamba çerçeveleri, yenilenen ön ızgara ve tampon gibi detaylarla tamamlanıyor. Ayrıca, bagaj açma kolunun plakanın üstüne alınmasıyla elde edilen şık tasarım, aracın estetik ve fonksiyonel özelliklerini öne çıkarıyor. İç tasarımda ise kullanışlılık, konfor ve tarz ön plana çıkıyor. Ön ve orta konsol, daha az tuş takımıyla sadeleştirilerek yenilenirken; ön konsol ve iç kapı üzerindeki yeni dekoratif detaylarla yeni koltuk döşemeleri bütünlüğü sağlıyor. Açılabilir panoramik cam tavan ise kabindeki ferahlık hissini artırıyor. En gelişmiş teknolojili kullanıcı arayüzü ile modernleştirilen iç tasarımdaki 13.2 inç büyük orta konsol ekranı ve Ford’un en yeni nesil SYNC 4 bilgi-eğlence sistemi, ihtiyaç duyulan tüm özelliklere tek bir ekrandan erişim sunuyor. Akıllı telefonlarla sorunsuz entegre olan bu sistem; Apple CarPlay ve Android Auto ile ana uygulamalara ve bilgilere kablosuz erişim imkânı sağlıyor. 12.3 inç modern Dijital Yol Bilgisayarı daha fazla özelleştirme seçeneği ile güvenli ve konforlu bir sürüş vaat ediyor.
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR