YEMEĞİ SAĞLIKLI KILAN İÇECEK: KOMBUÇAY
Kombuçay yemek yemeyi seven herkesin, yemek yanında sakıncasız tüketebileceği bir içecektir.
Yemeğe eşlik edebilecek, doğal katkısız, şekersiz, gazsız, sağlıklı bir içecek (şeftalili ve limonlu) türüdür.
Doğal probiyotik kaynağı olup, yemeğin verdiği şişkinliği giderici, bağırsakları ferahlatıcı, eski Çin imparatorlarının asırlar ötesindeki içeceği olan ve bugün tüm dünyada kullanılan KOMBUÇAY, modern tıbbın babası, Hipokrat'ın "Bütün hastalıklar bağırsakta başlar, bağırsak hasta ise vücudun geri kalan kısmı da hastadır." görüşüne hizmet etmektedir.
"İnsanlar, bilerek veya bilmeyerek yedikleri sağlıksız veya hileli ürünlerden, hazmı güç ve vücuttan atılması zor olan toksinlerden kurtulmak için, kombuçay'ı yemekle birlikte, öncesinde veya sonrasında tüketebilirler." diyen, Selçuk İmpeks Sağlık ve Güzellik Hiz.ltd.Şti.nin kurucusu lezzethan Murat Selçuk, firmasını 1993 yılında, İzmir'in Selçuk ilçesinde kurmuş, kombuçay üretimine, TC Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının "Alkolsüz içecekler tebliğine" göre 24.01.2008 tarihli izniyle başlamış. Selçuk, sözlerine devamla, "Oniki dönüme kurduğumuz tesiste, yıllık 250 ton olan üretimini, büyük bir titizlikle sürdüren ve sonradan çıkan rakiplerinden, kalitesi, güvenilirliği ve doğallığı ile ayrışan firmamız, tüketiciye; Yurtiçindeki dağıtım ağı ile seçkin market ve şarküteri mağazalarında, Anadolu Cam'ın şişeleri içinde sunulmaktadır.
Yapabileceğiniz en değerli yatırım, kendi akıl, ruh ve beden sağlığınıza yapacağınız yatırımdır" dedi.