SON DAKİKA
Teknoloji Pazar 25 Eylül 2022 02:26

YAZLIKTAN EVE DÖNENLER İÇİN

Akıllı robot süpürge ve paspaslarıyla, tüm dünyada 40 milyondan fazla kullanıcının hayatını kolaylaştıran Amerikan markası iRobot, yaz tatillerinden evlerine dönenler için temizlik önerileri hazırladı.

Yazlıktan eve dönenler için

iRobot ayrıca 20YIL kodu ile 16-30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak özel bir kampanya başlattı. İşte robot süpürgelerden daha etkili sonuç alınmasını sağlayacak öneriler.

İşte iRobot’un etkili temizlik için bazı önerileri:

Evinize En Uygun Akıllı Robotu Seçin: Örneğin 80 m² alana sahip bir ev için uygun Roomba robot süpürge ile 130 m² alana sahip bir ev için tercih edilecek model başka olmalıdır. 

Şarj İstasyonunun Konumu Çok Önemli: Şarj istasyonu evin orta bir noktasında, sabit bir duvara dayalı, sağında ve solunda yaklaşık 1-2 metre boşluk olacak şekilde konumlandırılmalıdır.

Robot Süpürge Uzun Süre Sonra Tekrar Çalıştırılacağı Zaman: Robot süpürgeler, uzun süre kullanım dışı kaldığı ve şarj edilmediği dönemlerden sonra ilk süpürme görevi öncesi 2-3 saat süreyle şarj edilmeye ihtiyaç duyar. Robot süpürge uzun zamandır kullanılmasa dahi toza maruz kalmış olabilir. Bu yüzden, ilk süpürme görevi öncesinde robot süpürgenin şarj temas noktaları ve sensörleri hafif nemli bir bezle silinmeli.