Dolar $
33.06
%-0.04 -0.01
Euro €
36.11
%-0.31 -0.11
Sterlin £
43.06
%-0.06 -0.02
Çeyrek Altın
4295.48
%-0.08 -3.43
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | İnşaat ve emlak Çarşamba 17 Temmuz 2024 16:35

YAZLIK EVLERE ESTETİK DOKUNUŞ

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yazlık evlerin renovasyon çalışmaları başladı. Bu dönemde yazlık evlerin konforu ve estetiği, yaşam kalitesini belirleyen önemli unsurlar arasında yer alıyor. Legrand, modern tasarımı ve son teknolojisiyle dikkat çeken Raventi & Raventi Selection anahtar-priz serisiyle yazlık evlere şıklık ve işlevsellik katıyor.

Yazlık evlere estetik dokunuş

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yazlık evlerin renovasyon çalışmaları başladı. Bina, elektrik ve dijital altyapılar için geliştirdiği ürün ve sistemler konusunda uzman olan Legrand, renovasyon çalışmaları başlayan yazlık evlerin iç dekorasyonuna Raventi & Raventi Selection anahtar-priz serisiyle estetik ve konforu bir arada getiriyor. Estetik ve uyum kavramlarını yeniden tanımlayan Raventi & Raventi Selection anahtar-priz serisi, yaşam alanlarına şıklık ve işlevsellik katıyor. Raventi & Raventi Selection anahtar-priz serisiyle Legrand, modern ve minimalist tasarımı son teknolojiyle buluşturarak yaşam alanlarında farklılık arayanların tercihi oluyor. Keskin köşelerini ipeksi bir yüzeyle buluşturarak evlerde yeni bir atmosfer yaratılmasına olanak tanırken, dekorasyonda da fark yaratılmasını sağlıyor. 

 

Estetik ve İşlevselliğin Buluşması

 

Birbirinden farklı renk seçenekleri, gelişmiş işlevleri ve kolay montaj özellikleriyle yaşam alanlarındaki tüm ihtiyaçları karşılayan Raventi & Raventi Selection, pürüzlü yüzeylerde dahi duvara tam oturan dayanıklı yeni nesil izole kaide sistemiyle büyük beğeni topluyor. Birbirinden farklı renk seçenekleri ve kolay montaj özellikleriyle Raventi & Raventi Selection serisi, yazlık evlerde estetiği ve işlevselliği bir arada buluşturuyor.

 

Raventi & Raventi Selection ile Yazlık Evinizi Yenileyin

Yaşam alanlarındaki tüm ihtiyaçları karşılayan Raventi & Raventi Selection anahtar-priz serisi, yazlık evlere estetik, fonksiyonellik ve güvenlik getiriyor. Yaz aylarını evlerinde daha konforlu ve keyifli geçirmek isteyenler için Raventi & Raventi Selectin anahatar-priz serisi, tüm zevklere hitap eden birbirinden farklı renk seçenekleriyle ve estetik görünümüyle yazlık evlerinizin havasını baştan aşağı değiştiriyor.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR