YAZIN FERAHLIĞINI SİRKE İLE YAKALAYIN
Kemal Kükrer, sıcak yaz aylarında serinlemek, aynı zamanda lezzetli ve sağlıklı bir içecek alternatifi isteyenler için benzersiz sirkeleriyle özel tarifler sunuyor.
Sirkenin faydalarını yazın taze ve hafif lezzetleriyle buluşturan bu tarifler, sofralarınıza hem sağlık hem de lezzet katacak. İşte yaz mevsimine uygun, ferahlatıcı sirkeli tarifleri.
Üç Meyveli Moktey. Malzemeler 2 adet şeftali 2 adet elma 50 gr frenk üzümü 1 su bardağı su 1 çay kaşığı zencefil püresi 1-2 tatlı kaşığı Kemal Kükrer Yudumluk Ballı Elma Sirkesi Buz parçaları Süslemek için Frenk üzümü, şeftali dilimi, nane, elma dilimleri, buz parçaları
Hazırlanışı: Elma ve şeftalileri minik parçalar halinde dilimleyin. Meyveleri mutfak robotunda çekin. İçerisine frenk üzümü, zencefil püresi ve 2 tatlı kaşığı Kemal Kükrer Yudumluk Ballı Elma Sirkesi’ni ekleyip karşımı meyve suyu kıvamına gelene kadar robotta çekin. Sunum için karışımı buzlu bir bardağa ekleyip nane, frenk üzümü, elma ve şeftali dilimleriyle süsleyebilirsiniz.
Ananas Rüyası
Malzemeler: 150 ml ananas suyu 1 yemek kaşığı limon suyu. 1-2 tatlı kaşığı Kemal Kükrer Yudumluk Dört Hırsız Sirkesi Sirkesi. Hazırlanışı: Ananas dilimlerini mutfak robotunda meyveler püre haline gelecek şekilde geçirin. Meyve suyunu bir sürahiye alıp; üzerine yarım limon, 2 tatlı kaşığı Kemal Kükrer Yudumluk Dört Hırsız sirkesi ekleyip buzdolabında soğumaya bırakın. Sunum için su bardağının ağzını limonla ıslatıp tuzla kaplayın. İçerisine kırık buz parçaları ekleyip meyve suyunu doldurup servis edin. Afiyet olsun.