SON DAKİKA
Perakende Pazar 15 Eylül 2024 02:31

YAZIN EN ÇOK PİKE VE NEVRESİM TAKIMI SATILDI

Türkiye yatak pazarının öncü markası Bambi'nin yaz mevsimi boyunca en çok tercih edilen favori ürünleri, yazın ruhunu yansıtan pike ve nevresim takımları oldu. Genişleyen ürün gamı ve kampanyalarla yaz döneminde de satışlarını artıran Bambi Yatak, en çok satışı İstanbul, İzmir ve Antalya'da gerçekleştirdi.

Yazın en çok pike ve nevresim takımı satıldı

Hikayesi olan ürünlerle yenilikçi çözümler üreten Bambi Yatak, uyku konforunu tamamlayıcı ürünleriyle yaz mevsiminde de tüketicilerin favori markası olmayı sürdürdü. Bu kapsamda Bambi’nin yaz aylarında en çok tercih edilen ürünleri arasında ilk sırayı doğal renk ve bohem tarza sahip pikeler ile çiçek desenleri ve canlı renkleriyle yazın ruhunu yataklara getiren nevresim takımları aldı. Satışın en çok gerçekleştiği şehirler ise İstanbul, İzmir, Antalya, Balıkesir, Bursa ve Ankara olarak sıralandı.

Bambi Yatak, uyku konforunu bir bütün olarak düşünüyor

Yaz döneminde üç aylık periyotta gerçekleşen satışlara dair değerlendirme yapan Bambi Yatak Marka Müdürü Cem Baş, “Yurt içi yıllık 1,5 milyon adet ürün satışı yapan bir marka olarak yaz aylarında ağırlıklı şekilde yataklarımızın konforuna uyum sağlayan ürünler müşterilerimiz tarafından tercih edildi. Tabii bunda mevsim şartları ve tüketici davranışlarının dönemsel olarak değişmesi de etkili oldu. Bu yaz müşterilerimizin en çok tercih ettiği ürünlerimiz arasında pike ve nevresim takımlarının yer alması yatak dışındaki aksesuarlardaki marka gücümüzün de bir kanıtı niteliğinde. Uyku konforunu bir bütün olarak düşünüp bu yönde geliştirdiğimiz ürünleri yurt içinde 734 mağaza aracılığıyla daha geniş bir tüketici kitlesine ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.