Dolar $
33.09
%0.28 0.09
Euro €
36.12
%0.29 0.1
Sterlin £
42.91
%0.15 0.06
Çeyrek Altın
4243.45
%1.03 42.82
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | Perakende Perşembe 11 Temmuz 2024 11:50

YAZ SICAKLARINA ÇÖZÜM SUNAN TÜM KLİMA ÇEŞİTLERİ TRENDYOL'DA

Aşırı sıcaklar tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de etkisini göstermeye başladı. Trendyol, mevsim normallerinin üzerine çıkan yaz sıcaklarına karşı, serin ve konforlu bir çözüm sunan klimaların seçiminde dikkat edilmesi gereken püf noktaları kullanıcılarla paylaşıyor. Trendyol, farklı kullanım amaçlarına sahip split, salon, portatif, kaset gibi klima çeşitlerinde, geniş marka ve model seçeneklerini kullanıcılarla buluşturuyor.

Yaz sıcaklarına çözüm sunan tüm klima çeşitleri Trendyol'da

Yüksek hava sıcaklıklarının insan vücudu üzerinde yorucu bir etkisi bulunuyor. Sıcağa uzun süre maruz kalma bireylerde ısı bitkinliğine, sıcak çarpmasına ya da daha ciddi sorunlara neden olabiliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava tahminlerine göre de Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında hava sıcaklıklarının yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği öngörülüyor. Aşırı sıcaklarda kapalı alanlar için en etkili ve konforlu serinleme çözümlerinin başında ise klimalar geliyor. Kullanım yerlerine göre farklı özellikler taşıyan klimaların seçiminde Trendyol püf noktaları kullanıcılarla paylaşıyor. 

Klima seçiminde bunlara dikkat!

Klima seçiminde öncelikle yaşanılan coğrafyanın özelliklerinin, kurulum yapılacak mekanın büyüklüğünün, klimadan yararlanacak kişi sayısının göz önüne alınması gerekiyor. Kullanıcıların ihtiyaçlarını iyi belirlemeleri ve buna göre enerji verimliliğini de göz önüne alarak klima kapasitesini ve filtreleme özelliklerini incelemesi önem taşıyor. Klima kapasitesinde yüksek BTU değerli klimalar geniş mekanların hızlı bir şekilde serinletilmesine olanak tanırken, düşük BTU değerli klimalar oda, salon gibi daha küçük alanların soğutulması için yeterli olabiliyor. Bu değerlendirmelerin ardından kullanıcıların marka ve model seçeneklerini incelemeleri ve yaşam alanları için en doğru klima çeşidine karar vermeleri öneriliyor. 

Doğru klima için önce bu rehbere bakın

Trendyol klima satın alma rehberi, ev ya da iş yerleri için en doğru klimayı seçmeye yardımcı oluyor. Yaşanılan şehir, klima için düşünülen odanın büyüklüğü, yaşam alanında bulunan kişi sayısı gibi detayların paylaşılmasıyla birlikte rehber, kullanıcılara ideal klima kapasitesiyle ilgili öneride bulunuyor. Klima tercih sürecini kolaylaştırıyor. 

Trendyol, split, salon, portatif, kaset gibi klima tiplerinde geniş model ve marka yelpazesi ile kullanıcıların serin ve konforlu bir yaz geçirmelerine olanak tanıyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR