Dolar $
33.17
%0.09 0.03
Euro €
36.02
%0.38 0.13
Sterlin £
42.59
%-0.18 -0.07
Çeyrek Altın
4265.86
%-0.07 -2.75
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | SAĞLIK Perşembe 01 Ağustos 2024 07:18

YAZ EGZERSİZLERİNDE GÜVENLE HAREKET ÖZGÜRLÜĞÜ!

Spor, sağlıklı ve dengeli bir hayatın olmazsa olmazları arasında geliyor. Sadece ideal bir kiloya ulaşmak için değil dengeli bir yaşamın da vazgeçilmezi… Ancak yaz sıcaklarında uygun olmayan kıyafetlerle yapılan spor aktiviteleri performansı zorlayabiliyor. Günlük spor aktivitelerine yaz sıcaklarında da ara vermeyenlerin yardımına ise TENCEL™ Lyocell ve Modal elyafların kullanıldığı spor kıyafetler yetişiyor.

Yaz Egzersizlerinde Güvenle Hareket Özgürlüğü!

Kontrollü ve yenilenebilir ağaç kaynaklarından[1] elde edilen selülozik kökenli TENCEL™ elyaflar, etkin nem yönetimi özelliğiyle spor sırasında da vücudunuza hoş bir serinlik ve kuruluk hissi veriyor. TENCEL™ Lyocell ve Modal elyaflar, nemin emilmesine ve salınmasına[2]  olanak tanıyarak  doğal kuruluk hissi için etkili nem kontrolü sağlıyor. Bu özellik, ciltte daha kuru bir mikroklima oluşturarak kullanıcının termal konforunu artırmaya destek oluyor.

Nem aktarımını yönetecek şekilde yapılandırılan TENCEL™ elyafların mikroskopik fibrilleri nem emilimi ve salınımını düzenleyerek kuruluk hissini destekliyor. Bunun sonucu olarak spor sırasında fiziksel performansa da katkıda bulunuyor.

 

Spor kıyafetler için ideal elyaflar

Bu elyafların çift katmanlı kumaş yapısı sayesinde bir spor tekstilinde dış taraftaki TENCEL™ elyaf, bir “kurutma kağıdı” görevi görerek etkili nem yönetimine imkan sağlıyor. Ayrıca yoğun terlemeye neden olan yüksek performanslı aktiviteler için de daha kuru bir cildi destekleyerek, profesyonel sporcular için termal konforun artmasına neden oluyor. 

 

TENCEL™ Lyocell elyafları, kokuya neden olan bakterilerin üremesine uygun olmayan ortam sunuyor. TENCEL™ Lyocell ve Modal elyaflar, doğal olarak yumuşak ve pürüzsüz bir dokunuş sağlarken TENCEL™ Modal elyaflar ise  uzun süreli yumuşaklığı destekliyor. Bunun yanı sıra kontrollü veya sertifikalı ahşap kaynaklarından elde edilen bu elyaflar çevresel mükemmelliği[3] ifade eden AB Ecolabel  sertifikasına sahip. Sürdürülebilirlik kriterlerine göre üretilen TENCEL™ elyafları, biyolojik olarak parçalanabilir ve gübrelenebilir[4] özelliğiyle de çevre dostu bir kullanım sağlıyor.

 

Spor aktiviteleri için ideal bir elyaf türü olan selülozik kökenli bu elyaflar, hem günlük giyim ve egzersizler hem de yüksek performanslı spor giyimde tercih ediliyor. Koşu, yoga, fitness gibi farklı yoğunluklardaki spor aktiviteleri için kullanılabilen TENCEL™ Lyocell ve Modal elyafların kullanıldığı spor kıyafetleri yaz sıcaklarında farklı antreman ihtiyaçlarına cevap veriyor.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR