Dolar $
32.57
%0.06 0.02
Euro €
35.03
%-0.03 -0.01
Sterlin £
41.34
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
4021.27
%0.49 19.35
SON DAKİKA
Kaya TEMEL | Mobilya - Dekorasyon Pazartesi 01 Temmuz 2024 11:28

YAVUZ ALTOP, YATAŞ'IN HİKAYESİNİ ANNEANNEMİN KARTON BAVULU'NDA ANLATTI

Yataş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Altop, hayat yolculuğunu ve Yataş'ın ilham veren öyküsünü kaleme aldığı Anneannemin Karton Bavulu'nda okurlarıyla paylaşıyor.

Yavuz Altop, Yataş'ın Hikayesini Anneannemin Karton Bavulu'nda Anlattı

Mobilya ve yatak sektörünün lider markası Yataş Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Altop’un ilk kitabı Anneannemin Karton Bavulu Doğan Kitap tarafından yayınlandı. Altop’un gençlere örnek olacak hayat hikayesini ve Yataş’ın doğuşunu anlatan kitap, adını Yavuz Altop’a anneannesi Fatma Hanım’ın armağanı olan karton bavuldan alıyor. Marangoz bir baba ile ev hanımı bir annenin çocu­ğu olarak Kayseri’de dünyaya gelen Yavuz Altop, Anneannemin Karton Bavulu’nda ailesinin teşvikiyle üniversi­te eğitimi için İstanbul’a gelişiyle başlayan uzun yolculuğunda yaşadıklarını okurlarıyla paylaşıyor. 

 

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olduktan sonra ABD’ye giderek New York Üniversitesi’nden yüksek lisans diplomasını alan Altop, kitabında 1976 yılında memleketine dönerek Kuzeni Yılmaz Öztaşkın’la birlikte Yataş’ın temellerini nasıl attıklarını ilk ağızdan anlatıyor. Bugün sadece Türkiye’nin değil dünyanın tanıdığı Yataş’ın varoluş öyküsünü, Türkiye’nin örnek iş insanlarından Yavuz Altop’un deneyimlerini ve tavsiyelerini okumak isteyenler, Anneannemin Karton Bavulu’na tüm seçkin kitapevlerinin yanı sıra online mecralardan da ulaşabiliyor.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR