Dolar $
32.83
%0.07 0.02
Euro €
35.11
%-0.46 -0.16
Sterlin £
41.62
%-0.23 -0.09
Çeyrek Altın
4013.51
%-1.22 -49.07
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Mobilya - Dekorasyon Perşembe 13 Haziran 2024 19:33

YATAŞ İLE BU YAZ UYKULAR EKSTRA SERİN, EKSTRA KONFORLU

Yataş Bedding, yaz aylarında sıcak ve terleme nedeniyle uyku sorunları yaşayanlar için yeni 3'lü serinletici etkiliBlack Ice Yatak'ı sunuyor. Black Ice Yatak, yüksek hava geçirgenliğiyle ısıyı dağıtan Visco Jel katmanı, bakır molekülleri ile vücut ısısını yatak yüzeyine yayma özelliğiyle terlemeyi azaltan Yataş'a özel Copper Cool teknolojisi ve uykuya dalma süresini kısaltan serinletici etkili özel Ice Touch kumaşıyla sıcak yaz gecelerinde sizi terletmeden aradığınız serin ve konforlu uykuyla buluşturuyor.

Yataş ile Bu Yaz Uykular Ekstra Serin, Ekstra Konforlu

48 yıllık uzmanlığıyla, Türkiye’nin trendlerini belirleyen uyku dünyası markası Yataş Bedding, hem serin bir uykunun hem de yatak odasında şıklığın peşinde olanları Black Ice Yatak ile tanıştırıyor. Uyku konforunda devrim yaratan Black Ice Yatak, içinde bulunan 3 kat serinletici katmanla sizi yazın boğucu sıcaklarından kurtararak ekstra serin ve konforlu bir uyku sunuyor. Yüksek hava geçirgenliğiyle vcut sıcaklığını düşürmeye yardımcı olan Visco Jel içerikli sünger katmanı, bakır molekülleri ile vücut ısısını yatak yüzeyine yayan Copper Cool teknolojisi ve uykuya dalmayı kolaylaştıran serinletici etkili özel Ice Touch kumaş teknolojisi ile ferah bir uyku deneyimi sunan Black Ice yatak, terlemeden kaynaklanan uyku bölünmelerinin de önüne geçiyor.

 

Black Ice Yatak’ta kullanılan Yataş’a özel 2.1 ProPocket yay sistemi, standart  paket yaylara göre sertliği arttırılmış formu sayesinde bel ve sırt bölgesine ekstra destek sağlıyor. Eşlerin birbirlerinin dönüş hareketlerinden etkilenmesini önleyen Freezone teknolojisi ise kesintisiz bir uyku deneyimi sunuyor. Çift taraflı kullanılabilen Black Ice Yatak, kışlık yüzeyinde bulunan Woolmark yün sayesinde sıcak bir uyku ortamı yaratıyor.

 

Black Ice Yatak ile set olarak sunulan Black Ice Başlık ve Baza, siyahın asaletini yansıtan yalın tasarımıyla yatak odalarının estetiğini taçlandırıyor. Black Ice Baza, geniş ve kullanışlı iç hacmiyle ekstra bir depolama alanı sağlıyor. Black Ice Puf ise yuvarlak hatları, başlıkla uyumlu biyeleri ve metal ayakları ile baza ve başlığı tamamlıyor.

ABONE OL