Dolar $
32.9
%-0.36 -0.12
Euro €
35.82
%-0.37 -0.13
Sterlin £
42.56
%-0.24 -0.1
Çeyrek Altın
4141.34
%-1.01 -41.81
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | SAĞLIK Pazartesi 22 Temmuz 2024 16:09

YAŞLANMAYI GECİKTİREN SHEA YAĞI İLE VÜCUT SAĞLIĞI KORUNUYOR

Vücut sağlığı sadece beden için değil aynı zamanda ruhsal olarak da daha dinç daha enerjik olabilmenin temel taşı. Günlük rutinimizde yer alan duş sonrası uygulanacak peeling tüm gün enerjik olmayı ve ferah hissetmeyi sağlıyor. Bu kapsamda Shea ağacının meyvesinden üretilen shea yağı nem kaybının önüne geçerek sağlıklı bir cilde kavuşma imkanı sunuyor. Shea yağının cilde olan faydaları arasında; cildin esnekliğinin artırılması ve yaşlanma belirtilerinin azaltılması da yer alıyor. Shea yağı, E vitamini açısından zengin bir içeriğe sahip ve bu sayede cildi besleyerek onarıyor. Türkiye'nin ilk ve tek tamamen vücut bakımına özel markası The Bath Factory bu etkileri sağlayabilmek için tüketicilere özel ürün sunuyor. Ürettikleri peelingde bulunan shea yağı sayesinde, ciltteki kuruluğu ve pullanmayı azaltıp yaşlanma etkileri geciktiriliyor…

Yaşlanmayı geciktiren Shea Yağı ile vücut sağlığı korunuyor

Shea yağı, cildi nemlendirirken aynı zamanda yumuşatıcı etki gösterir. Ciltteki kuru alanları hedef alarak yoğun nem sağlar ve cildin daha sağlıklı, parlak bir görünüme kavuşmasını destekler. Antioksidan özellikleri sayesinde ciltteki serbest radikallerle savaşarak cildin yaşlanmasını yavaşlatır. 

Shea yağı içeren The Bath Factory peeling serisi; Gold Aura, Sweet Vanilya, Strawberry Passion ve Banana Split seçenekleri ile duşta tüm kokuların ferahlatıcı etkisini yaşatıyor. Bu sayede eşsiz bir banyo deneyimi yaşayarak hem cildin ihtiyacı olan bakımı sağlamak hem de bunu yaparken günü daha pozitif ve enerjik tamamlamak mümkün.

The Bath Factory peeling sayesinde gün boyu vücudu sarıp sarmayan rahatlatıcı kokunun keyfini çıkarırken, ciltteki kuruluğu ve pullanmayı azaltıp, cildin daha pürüzsüz ve canlı görünmesi sağlanabiliyor. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR