SON DAKİKA
sabancı holding mobil alt
GÜNDEM Pazartesi 28 Ekim 2024 10:43

YASED BAŞKANI AKSOY'DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Başkanı Engin Aksoy, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

YASED Başkanı Aksoy'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Aksoy, mesajında, YASED olarak Cumhuriyet'in 101. yıl dönümünde Türkiye'nin güçlü geleceğini kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

Cumhuriyet'in, yalnızca bir yönetim biçimi değil, aynı zamanda çağdaşlaşma, özgürlük ve eşitlik ideallerinin simgesi olduğunu aktaran Aksoy, şu değerlendirmede bulundu:

"Cumhuriyet, demokratik değerler, hukukun üstünlüğü ve ekonomik kalkınmanın teminatı olarak bizlere daha güçlü yarınlar inşa etme yolunda ilham vermektedir. Bu değerler, ülkemizin her alanda ilerlemesine ve uluslararası arenada saygın bir konuma ulaşmasına olanak tanımaktadır."

Aksoy, YASED'in, Türkiye'nin yatırım ortamını daha da geliştirmek, uluslararası işbirliğini güçlendirmek ve ekonomik büyümeye katkı sağlamak amacı ve sorumluluğuyla Cumhuriyet'in ışığında azimle çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı.

Cumhuriyet'in kazanımlarını korumak ve daha ileri taşımak için el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerine işaret eden Aksoy, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
sabancı detay