SON DAKİKA
Teknoloji Çarşamba 04 Eylül 2024 13:28

YAPAY ZEKAYLA SANTRAL İZLEME SİSTEMİNİ ABD'DE TANITACAK

Naturel Enerji, Kaliforniya'nın Anaheim şehrinde düzenlenecek ABD'nin en önemli yenilenebilir enerji etkinliklerinden RE+ 24 Fuarı'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Yapay zekayla santral izleme sistemini ABD'de tanıtacak

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 15 yılı aşkın süredir güneş, rüzgar, hidroelektrik ve jeotermal enerji yatırımlarıyla sektördeki öncü konumunu sürdüren Naturel Enerji, 9-12 Eylül tarihlerinde RE+ 24 Fuarı'na katılacak.

Şirket, fuarda entegre enerji depolama çözümleri ve yapay zeka destekli "ENSOFT Enerji Yönetim İzleme Sistemi"ni tanıtacak.

ENSOFT, santrallerin daha verimli yönetilmesine olanak tanırken üretim kayıplarını azaltan ve yüksek maliyetlerin önüne geçen bir teknoloji sunuyor.

Yenilenebilir enerji üretimi, santrallerin kurulumu için mühendislik, proje geliştirme ve anahtar teslim EPC hizmetleri sunan Naturel Enerji, Türkiye'de ve uluslararası pazarlarda büyümeye devam ediyor.

Kurulduğu 2009'dan bugüne kadar 308 megavat enerji üretim kapasitesine yatırım yapmış olan şirket, ABD, Avrupa, Kanada ve Avustralya'da yeni yatırımlar yapmak üzere atılımlar gerçekleştiriyor.

Naturel Enerji ana faaliyetleri ile dünyanın enerji verimliliğini ve yenilenebilir enerji kapasitesini artırarak net sıfır emisyon hedeflerine ve global sürdürülebilirliğe önemli katkılarda bulunuyor.