Dolar $
32.98
%-0.13 -0.04
Euro €
35.93
%-0.08 -0.02
Sterlin £
42.61
%-0.11 -0.04
Çeyrek Altın
4162.82
%-0.5 -20.59
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Pazartesi 22 Temmuz 2024 14:00

YANMAR TURKEY, İZMİR'DE ÜRETTİĞİ SA222 MODEL TRAKTÖRÜNÜ DÜNYA ÇİFTÇİLERİNE SUNACAK

Yanmar Turkey, 2023 yılında devreye aldığı yeni Torbalı Traktör Üretim Tesisinde, dünya pazarı için yeni nesil bir traktör üretti. Yanmar SA serisinin en küçüğü olan SA222, geniş görüş alanları ve tüm kontrollere kolay erişimiyle kullanımı daha keyifli hale getirirken, tam çerçeve şasi sistemi titreşimi azaltarak daha pürüzsüz bir sürüş imkanı veriyor.

Yanmar Turkey, İzmir'de ürettiği SA222 model traktörünü dünya çiftçilerine sunacak

Dünyanın tarım alanında önde gelen şirketlerinden Japon menşeili Yanmar'ın tam iştiraki Yanmar Turkey, Torbalı Traktör Üretim Tesisinde ürettiği yeni traktörü SA222’yi yurt dışı pazarına sunmaya hazırlanıyor.

Yanmar SA serisinin en küçüğü olan traktör, geniş ve iyi donatılmış bir operatör alanı, kolay kullanımlı kontrol sistemleri, tek dokunuşla açma/kapama özellikli elektro hidrolik bağımsız PTO, tamamen ayarlanabilir süspansiyon koltuğu ve katlanabilir kolçakları sayesinde kullanıcısına mükemmel konfor yaşatıyor. Bu konfor, operatör alanındaki titreşimi en aza indiren izole montajlı motor ve tam çerçeve şasi sayesinde daha da artıyor.

Yanmar; motor, şanzıman ve akslar gibi tüm ana tahrik aksamlarını kendi bünyesinde üretiyor. Bu bileşenler birlikte mükemmel çalışacak şekilde üretildiği için, daha fazla kullanılabilir beygir gücü, daha az güç kaybı ve daha konforlu bir sürüş sunan çalışkan bir traktör elde ediyorsunuz. Yan yana iki hidrostatik şanzıman pedal sistemi, hız ve güç üzerinde hassas kontrol sağlarken, standart olarak bulunan diferansiyel kilidi, iyileştirilmiş çekiş ve kontrol sunuyor.

Dünya tarlalarında Yanmar’ın izi var

Farklı pazarların özelliklerine ve ihtiyaçlarına uygun, en ileri teknolojiyle donanmış ve çevre dostu motora sahip traktörler üreten Yanmar Turkey; dünyanın dört bir yanına gönderilen Yanmar traktörleri ile üstün özellikleri sayesinde kullanıcılarına yüksek performans ve verimliliği bir arada yaşatıyor.

Yanmar Turkey’nin traktör üretim kapasitesini 3,5 kat artıran yeni Traktör Üretim Tesisinden dünyaya sunacağı yeni nesil traktörü SA222 de yüksek performansı ve kullanıcı dostu özellikleriyle tarlalarda iz bırakmaya aday.

Yanmar hakkında

1912 yılında Japonya, Osaka’da kurulan Yanmar, 1933 yılında ilk ticari kompakt dizel motor üretimi yapan firmadır. Yanmar, kuruluşunun temel yapı taşı olan endüstriyel dizel motor üretimi ile ürün gamını, hizmetlerini genişletmeye devam etmiş ve endüstriyel ekipman üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Yanmar, küçük ve büyük deniz motorları, tarım makineleri ve ekipmanları, iş makinaları, enerji sistemleri, endüstriyel motorlar, marin motor ve ekipmanları, makina parça ve komponentleri sağlayıcısı olarak global operasyonlarını yedi iş kolunda sürdürmeye devam etmektedir.

Yanmar’ın Türkiye’deki tam iştiraki olan Yanmar Turkey Makine A.Ş. 2017 yılında İzmir’de kurulmuştur ve genel merkezi İzmir’de yer almaktadır. Kuruluşundan bugüne, Türkiye ve komşu ülkelerine çözümler sunmaktadır. Yanmar Turkey Makine A.Ş., Traktörler, Tarım makineleri ve Ekipmanları, Enerji Sistemleri, Anahtar Teslim Mühendislik Hizmetleri, Endüstriyel Motorlar ve E-ticaret iş alanları ile hizmet vermektedir.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR