SON DAKİKA
sabancı holding mobil alt
Kültür - Sanat - Magazin Pazar 27 Ekim 2024 18:33

YANGIN YERİ İLE ALTERNATİF BİR MERHABA

Küçük yaşlardan itibaren müziğe derin bir ilgi duyan Hakan Dağparçası, kariyerinde önemli bir adım atarak ilk teklisi "Yangın Yeri"ni dinleyicileriyle buluşturdu.

Yangın Yeri ile alternatif bir merhaba

"Yangın Yeri" yalnızca bir başlangıç değil, aynı zamanda genç sanatçının yaratıcı potansiyelini de gözler önüne serdi. 

Sözü ve müziği genç sanatçının kendisine ait olan şarkının yenilikçi ve cesur aranjesi Mert Yıldız'ın usta dokunuşlarıyla hayat buldu. 

Adana’nın sıcak ve samimi atmosferinde doğup büyüyen Hakan Dağparçası, müzikle ilk tanışmasını ilkokul yıllarında ailesinin aldığı gitarla gerçekleştirdi. Zamanla şan eğitimini ve güzel sanatlar eğitimini tamamlayarak, müziği profesyonel bir alana taşıdı. 

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği sahne performansları ve geniş repertuvarı ile dikkat çeken Hakan Dağparçası, yoğun sahne takvimiyle de adından sıkça söz ettirecek. 

Yangın Yeri projesine klip yönetmenliği ve yapımcılığı ile katkıda bulunan müzik sektörünün değerli isimlerinden Yazgın Kaçak, izleyicileri etkileyecek bir klip ortaya çıkardı. Genç sanatçının sesi ve klipteki görseller arasındaki muhteşem uyum, her detayıyla göz kamaştırıyor. 

Hakan Dağparçası'nın yeni şarkısı "Yangın Yeri" Fann Records etiketiyle tüm müzik platformlarında ve klibi Hakan Dağparçası Youtube kanalında yayında. 

ABONE OL
sabancı detay