Dolar $
32.9
%0.2 0.06
Euro €
35.38
%0.71 0.24
Sterlin £
41.74
%0.36 0.15
Çeyrek Altın
4038.47
%0.62 24.65
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | Teknoloji Salı 11 Haziran 2024 18:35

XİAOMİ TIME DERGİSİ TARAFINDAN YILIN EN ETKİLİ ŞİRKETLERİNDEN BİRİ OLARAK GÖSTERİLDİ

Ürünleriyle küreselde yarattığı etki ve başarıyla Xiaomi, dünyanın en prestijli dergilerinden olan TIME tarafından 2024 yılının en etkili şirketlerinden biri olarak gösterildi.

Xiaomi TIME Dergisi Tarafından Yılın En Etkili Şirketlerinden Biri Olarak Gösterildi

Küresel teknoloji devi Xiaomi'nin başarısı, dünyanın en prestijli dergileri arasında yer alan TIME'ın "En Etkili 100 Şirket" listesine girdi. TIME, iş dünyasına yön verenlerden oluşan bu listede Xiaomi’nin ilk akıllı elektrikli aracı olan Xiaomi SU7 Serisini Mart 2024’te Çin’de başarılı bir şekilde piyasaya sunmasına dikkat çekiyor. Aynı zamanda şirketin, kullanıcıları, otomobilleri ve evleri süper akıllı, insan odaklı bir ekosisteme entegre etme misyonunun altını çiziyor. Piyasaya çıktığı ilk ayda sipariş ve teslimat hacmi açısından rekor kırarak birçok ilke imza atan Xiaomi SU7'nin piyasaya sunulmasıyla birlikte, Xiaomi'nin “İnsan x Otomobil x Ev” ekosistemi ve akıllı cihazları eşsiz bir şekilde birbirine bağlanıyor.

 

Dünyanın en büyük beş otomobil üreticisinden biri ve yenilikçi teknolojilerde lider olmayı hedefliyor

Xiaomi, temel teknolojilere sürdürülebilir yatırımlar yapmaya ve insanlığa fayda sağlayacak teknolojiler geliştirmeye devam ediyor. Şirket, 2022 ile 2026 yılları arasındaki beş yıl boyunca AR-GE alanına 100 milyar RMB'den fazla yatırım yapmayı hedefliyor. Xiaomi, 15 ile 20 yıllık bir çalışma sonucunda, dünyadaki ilk beş otomobil üreticisinden biri olmanın yanı sıra, gelişen küresel son teknolojiler alanında da lider olmayı amaçlıyor.

 

Marka sözcüsü, "Xiaomi olarak 2024 TIME'ın 'En Etkili 100 Şirket' listesinde yer almaktan büyük onur duyuyoruz. Yenilikçi teknolojilerle dünya genelinde herkesin daha iyi bir yaşam sürmesini sağlamak için çalışıyoruz. Kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıran ürünler üretmeye devam ederek bu ödüle layık olmak adına her gün daha yenilikçi çözümler üretiyoruz" ifadeleriyle gururunu dile getirdi. 

 

TIME, listeyi oluştururken sektörler genelinde adaylar belirleyerek küresel katılımcı ve muhabir ağının yanı sıra dışarıdan uzmanların görüşlerine başvuruyor. Daha sonra dergi editörleri her bir şirketi etki, yenilik, azim ve başarı gibi temel faktörlere göre değerlendiriyor. Bu değerlendirmelerin ardından gelecekte önemli bir rol oynayacağına inanılan 100 şirketten oluşan bir grup ortaya çıkıyor. 

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR