SON DAKİKA
Teknoloji Pazar 09 Ekim 2022 02:04

XİAOMİ 12T SERİSİ DETAYCILIĞI VE YARATICILIĞI AÇIĞA ÇIKARIYOR

Xiaomi, yeni amiral gemisi akıllı telefon serisi olan Xiaomi 12T serisini uluslararası pazarda tanıttı.

Xiaomi 12T Serisi detaycılığı ve yaratıcılığı açığa çıkarıyor

Bir dizi teknolojik yenilikle desteklenen Xiaomi 12T Pro ve Xiaomi 12T, üst düzey performans ve içerik üretmenin yaratıcı yollarını arayanlara Xiaomi'nin en yeni görüntüleme sistemini getiriyor.

Amiral gemisi görüntüleme sistemi, zengin ayrıntılara sahip görüntüler sunuyor. 

12T serisinin her iki modeli de kullanıcılara olağanüstü bir akıllı telefon fotoğrafçılık deneyimi sunan profesyonel kalitede kamera kurulumlarına sahip. Çığır açan donanım ve Xiaomi tarafından geliştirilen yapay zeka algoritmalarıyla desteklenen profesyonel düzeyde 200MP görüntüleme sistemine sahip Xiaomi 12T Pro, yüksek netlik, güçlü gece fotoğrafçılığı ve hızlı odaklama ile mükemmel görüntüler sunuyor. Tüm bunlar, çeşitli diğer optimizasyonlarla birlikte, düşük ışık koşullarında veya hızlı hareket eden nesneleri çekerken dahi odağı kaybetmeden ince ayrıntıların yakalanmasını sağlıyor. 

 

Kamera, aynı zamanda porte çekmek için ideal olan büyük 1/1.22" sensör boyutunun özelliklerini kullanabilen sensör içi 2 kat yaklaştırma özelliğine de sahip. Xiaomi ProCut ve Ultra burst ile Xiaomi 12T Pro, içeriği akıllıca kırpmaya ve oluşturmaya yardımcı oluyor. Xiaomi 12T, film yapımı yaratıcılığını ortaya çıkarmak için tam çözünürlüklü 8K video kaydı desteğine sahip.

 

BU HABERE MİNİK BİR KUTU

Xiaomi mobil fotoğrafçılıkta kuralları baştan yazıyor!

Herkesin yenilikçi teknolojiler aracılığıyla daha iyi bir yaşam sürmesini sağlamak için durmaksızın, adil fiyatlarla harika ürünler üreten Xiaomi’nin Redmi Note 11 Serisi özelinde gerçekleştirdiği fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu. Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro ve Redmi Note 11S, 108MP ana sensörlere sahip olup, en güzel kareleri gerçeğe en yakın ayrıntılarla yakalamayı sağlıyor. 1/1,52 inç Samsung HM2 sensörünü kullanan bu ana kameralar, 9'u 1 arada piksel gruplama teknolojisinin yanı sıra çift yerel ISO'dan yararlanarak daha yüksek dinamik aralık ve renk performansı ile inanılmaz görüntüler ve düşük ışık koşullarında bile mükemmel sonuçlar elde edilmesine olanak veriyor.