Dolar $
33.01
%0.2 0.06
Euro €
35.7
%-0.3 -0.1
Sterlin £
42.43
%0.04 0.01
Çeyrek Altın
4151.63
%0.16 6.67
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | İŞ DÜNYASI Pazartesi 29 Temmuz 2024 12:43

WİLO TÜRKİYE'DE ÜST DÜZEY ATAMA

150 yılı aşkın tecrübesiyle pompa sektöründe sürdürülebilir çözümler sunan Wilo'nun Türkiye Genel Müdürlüğü görevine Duygu Erdem atandı. 2020 yılından bu yana Wilo Türkiye bünyesinde Finans Müdürü olarak görev yapan Erdem, sahip olduğu birikim ve deneyim çerçevesinde markanın Türkiye faaliyetlerine liderlik edecek.

Wilo Türkiye'de Üst Düzey Atama

Birleşmiş Milletler tarafından dünyadaki 50 Sürdürülebilirlik ve İklim Lideri arasında gösterilen Wilo, 30 yılı aşkın süredir Türkiye’de çevre dostu projeleri ve yenilikçi ürünleri ile ön plana çıkıyor. Türkiye'de su teknolojilerinin geleceğini şekillendiren Wilo, Türkiye operasyonlarının yönetiminde önemli bir adım atarak Duygu Erdem’i Türkiye Genel Müdürü olarak atadı.

Wilo Türkiye’nin ilk kadın Genel Müdürü olan Erdem, finansal yönetimdeki üstün yetkinlikleri ve başarılarıyla dikkat çektiği Wilo Türkiye’de, şirketin mali yapısının güçlendirilmesinde önemli rol oynadı. Erdem, bu yeni görevinde Wilo’nun Türkiye’deki stratejik hedeflerine ulaşmasına ve operasyonel verimliliğin artırılmasına liderlik edecek. Wilo'nun global yapılanmasında, Ocak 2024 itibarıyla Türkiye ve Orta Asya satış alanı kurulmuş ve merkezinin İstanbul olması kararlaştırılmıştı. Bu kapsamda, Aralık 2021'den beri Wilo Türkiye Genel Müdürü olan Altuğ Arkaya, "Türkiye ve Orta Asya İcra Kurulu Başkanı" olarak atandı.

Mali işler alanında 20 yılı aşkın deneyime sahip olan Duygu Erdem, elektronik, gayrimenkul, teknoloji sektörlerinde faaliyet gösteren uluslararası firmalarda görev aldı ve finansal süreçlerin iyileştirilmesi ile mali performansın artırılması konularında önemli katkılar sundu. Lisans hayatına Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nde başlayan Duygu Erdem, lisans eğitimini tamamladıktan sonra İngiltere’de University of Liverpool'da İşletme Yüksek Lisansı (MBA) yaptı.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR