Dolar $
32.9
%0.18 0.06
Euro €
35.34
%0.61 0.21
Sterlin £
41.67
%0.21 0.08
Çeyrek Altın
4031.51
%0.45 17.78
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | Teknoloji Çarşamba 12 Haziran 2024 17:02

WESTERN DİGİTAL YENİ DEPOLAMA ÇATI SİSTEMİNİ DAĞITTI

Western Digital, büyümekte olan kurumsal sınıf SSD ve HDD portföyünü AI Data Cycle çatısı dahilindeki kritik iş yüklerini destekleyecek şekilde geliştiriyor.

Western Digital yeni depolama çatı sistemini dağıttı

Western Digital (NASDAQ: WDC), yapay zeka inovasyonunun en yeni aşamalarını da kapsayabilmek amacıyla büyük ölçekli yapay zeka iş yükleri için en uygun depolama kombinasyonunu tanımlayan altı aşamalı bir AI Data Cycle - Yapay Zeka Veri Döngüsü çatı sistemini tanıttı. Bu sistem müşterilerin yapay zeka yatırımlarını en üst düzeye çıkarmak, verimliliği artırmak ve yapay zeka iş akışlarının toplam sahip olma maliyetini (TCO) azaltmak için gelişmiş depolama altyapılarını planlamasına ve geliştirmesine yardımcı olacak. 

 

Aralıksız bir veri tüketimi ve üretimi döngüsü içinde çalışan yapay zeka modelleri; metin, görüntü, ses ve video gibi çeşitli veri türlerini işlerken aynı zamanda yeni ve benzersiz veriler üretiyor. Yapay zeka teknolojileri geliştikçe, veri depolama sistemleri, büyük hacimli verileri yönetirken, büyük, karmaşık modeller için gereken hesaplama yüklerini ve hızlarını da destekleyecek kapasite ve performansı sağlamak durumunda. Flash ve HDD çözüm ve teknoloji yol haritasını, var olan döngünün her bir kritik aşamasının depolama gereksinimlerine uygun şekilde stratejik olarak geliştiren Western Digital, yapay zeka eğitimi ve bu süreçlerin çıkarımını desteklemek için endüstri lideri, yüksek performanslı bir PCIe® Gen5 SSD; hızlı yapay zeka veri havuzları için yüksek kapasiteli 64TB* SSD; ve uygun ölçekte uygun maliyetli depolama için dünyanın en yüksek kapasiteli ePMR’si olan UltraSMR 32TB* HDD’sini tanıttı.  

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR