Dolar $
32.19
%-0.26 -0.08
Euro €
34.99
%-0.42 -0.14
Sterlin £
41.18
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4094.65
%1.76 69.77
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | Teknoloji Çarşamba 08 Mayıs 2024 14:38

WEB3 SEKTÖR LİDERİ BYBİT, IDO İADE POLİTİKASI İLE KULLANICILARI GÜÇLENDİRİYOR

Hacim bakımından dünyanın en büyük üç kripto borsasından biri olan Bybit, IDO'ların yeni kripto para projelerini başlatmak için popüler bir yöntem olarak ortaya çıkmasıyla birlikte, kullanıcı korumasına öncelik veren ve blok zinciri gelişimi için güvenli ve şeffaf bir ortamı teşvik eden, sektör lideri bir Initial DEX Offering (IDO) Geri Ödeme Politikasını bugün duyurdu.

Web3 Sektör Lideri Bybit, IDO İade Politikası ile kullanıcıları güçlendiriyor

Bybit Web3 Sözcüsü Emily Bao, "DeFi'nin dinamik dünyasında, IDO'lar yatırımcılar ve kripto meraklıları için heyecan verici fırsatlar sunuyor," dedi. "Ancak, ilgili riskleri anlamak çok önemlidir. Bybit’s IDO Refund Policy lansmanı, kullanıcıları ek bir güvenlik katmanı ile güçlendirerek bilinçli katılımı mümkün kılıyor. Bu, tüm paydaşlar için açık, basit ve erişimi kolay bir ortam yaratma vizyonumuzla uyumludur."

 

Bybit Web3 IDO Geri Ödeme Politikası, katılımcılara belirli koşullar altında tam veya kısmi geri ödeme talep etme esnekliği sunar:

 

TGE Fiyat Düşüşü: Ortalama token fiyatı, Token Oluşturma Etkinliğinden (TGE) sonraki iki hafta içinde başlangıç fiyatının altına düşerse, kullanıcılar %100 geri ödeme talep edebilir.

 

Aşamalı TGE Düşüşü: Aşamalı token sürümüne (TGE n%) sahip IDO'lar için ortalama fiyat ikinci sürümden önce başlangıç fiyatının altına düşerse, kullanıcılar yayınlanmamış tokenlar için bir geri ödeme tetikleyebilir. Geri ödeme, toplam varlıkların %1-n'sine kadarını kapsar.

 

 Bybit Web3'ün kullanıcı dostu geri ödeme süreci, uygun katılımcıların belirli bir zaman dilimi içinde görünen özel bir geri ödeme butonu aracılığıyla talep başlatmalarına olanak tanır. Sezgisel arayüz, geri ödeme sözleşmesiyle sorunsuz etkileşim sağlayarak proje tokenlerinin ilk IDO fiyatından sabit coinlerle takas edilmesini kolaylaştırır.

 

Şeffaflık ve Kullanıcı Sorumluluğu

 

Bybit Web3, IDO süreci boyunca şeffaflığa öncelik vermektedir. Politika, gaz ücreti kapsamı ve uygunluk kriterleri dahil olmak üzere kullanıcı sorumluluklarını açıkça belirtmektedir. Geri ödemeye hak kazanmak için, kullanıcıların doğrudan Bybit Web3 aracılığıyla abonelik almış olmaları ve sahip oldukları varlıkların devredilmemiş veya satılmamış olması gerekir.

 

Proje Token Kilit Açma Programları

 

IDO Geri Ödeme Politikası, Bybit Web3'ün proje token kilit açma programlarını tamamlamaktadır. TGE %100 teklifleri için, bir ay sonra tam bağış toplama kilidi açılır. TGE n% teklifleri için, kilidi açılan kısım aynı zaman çizelgesini takip eder ve kalan tokenler sonraki sürümler için hak kazanma programlarına tabidir.

 

Bybit Web3'ün IDO Geri Ödeme Politikası, kullanıcıların DeFi ortamında güvenle gezinmelerini sağlar. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR