Dolar $
34.08
%0.02 0
Euro €
37.74
%-0.25 -0.09
Sterlin £
44.8
%-0.27 -0.12
Çeyrek Altın
4481.27
%-0.71 -31.78
SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 31 Ağustos 2024 02:06

WATSONS TÜRKİYE'YE STEVİE AWARDS'DAN ALTIN ÖDÜL

Türkiye'nin önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden Watsons Türkiye, dünyanın en prestijli iş ödüllerinden The Stevie Awards'ta alışveriş kategorisinde Watsons Mobil Uygulaması ile altın ödüle layık görüldü.

Watsons Türkiye'ye Stevie Awards'dan altın ödül

Altın değerindeki bu ödül, Watsons Türkiye’nin sektördeki yenilikçi yaklaşımını ve müşteri odaklı hizmet anlayışını bir kez daha taçlandırdı. Watsons Türkiye, müşterilerine sunduğu 7/24 kesintisiz omnichannel (O+O) deneyimi ve yenilikçi hizmetleriyle sektördeki liderliğini sürdürüyor. Online platformlarında cilt analizi gibi kişiselleştirilmiş araçlarla müşterilerine özel ürün önerileri sunarak alışveriş deneyimini zenginleştirirken sanal makyaj uygulamaları ve artırılmış gerçeklik (AR) teknolojileriyle deneyimi daha da güçlendiriyor. Bu yeniliklerin yanı sıra, 11 milyonun üzerinde Watsons Card üyesi olan müşterilerine hem fiziksel hem de online alışverişlerinde puan biriktirerek avantajlı alışveriş yapabilme imkânı tanıyor.  Tüm bu yenilikçi dijital stratejileri sayesinde Watsons Türkiye, müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışının bir göstergesi olarak Stevie Awards 2024’te alışveriş kategorisinde Watsons Mobil Uygulaması ile altın ödülün sahibi oldu.

Stevie Awards’ta altın ödüle layık görülmekten dolayı duydukları mutluluğu dile getiren Watsons Türkiye Pazarlama ve Ticaret Direktörü Cem Demiröz; "Dijitalleşmenin sunduğu fırsatları en iyi şekilde değerlendirerek, fiziksel mağazalarımızdaki deneyimi O+O (online ve offline) stratejimizle bir adım öteye taşıyoruz. Amacımız, müşterilerimizin alışverişin her anından keyif almasını sağlamak. Stevie Awards gibi prestijli bir ödülü kazanmak, bu yeniliklerimizin ve stratejilerimizin ne kadar doğru olduğunu bize bir kez daha gösterdi" dedi.