Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.9
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4144.88
%0.99 39.96
SON DAKİKA
Cansu Akarca | GÜNCEL Perşembe 01 Şubat 2024 20:58

W COLLECTION'DAN SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL GÖZ ALICI HEDİYELER

Mimari, tasarım ve sosyal yaşamdan aldığı ilhamla beğeni kazanan 'W Collection 2024 Erkek Koleksiyonu', Sevgililer Gününe özel göz alıcı hediye seçenekleri ile ön plana çıkıyor. Koleksiyon; ofis stilinden, akşam yemeğine çabasız geçiş sağlayan şık kombinleri, özel çizgideki aksesuarlarıyla sevdiklerine hediye vermek isteyenlere çekici alternatifler sunuyor.

W COLLECTION'DAN SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL GÖZ ALICI HEDİYELER

W Collection, Kış 2024 erkek koleksiyonunda yer alan tüm tasarımlar, sıcak renkleri, rahat kombinleri, üstün kumaş kaliteleri, ince detayları ve şık stilleriyle Sevgililer Günü’nde hediye vermenin keyfini yaşatıyor. Koleksiyonun öne çıkan parçalarından keskin hatlı montlar, elegan çizgisiyle dikkat çeken triko ve kazaklar, pastel tonlardaki gömlekler, rahat ve şık ayakkabılarla bütünleşerek, ofis yaşamından akşam yemeği stiline mükemmel bir geçiş sağlarken, hediye verme konusunda da zengin seçenekler oluşturuyor.

 

Sezonun favori renkleriyle stil sahibi erkeklerin gardırobunda yerlerini alan ceket-pantolon takımları, modern kravat, kaşkol, kemer ve cüzdanlar, iz bırakacak, yıllarca kullanılacak hediyelerin başında yer alıyor.  

 

Sevgililer Günü hediyeleri W Collection mağazalarında ve online olarak satışa sunuluyor.

 

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR