Dolar $
33.09
%0.02 0
Euro €
35.81
%0.03 0.01
Sterlin £
42.51
%-0.18 -0.08
Çeyrek Altın
4187.73
%1.35 55.13
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | Teknoloji Pazartesi 29 Temmuz 2024 11:00

VRV'NİN MUCİDİ DAIKIN, YENİ KASET TİPİ İÇ ÜNİTESİ İLE PROJELERE ZARİFLİK KATIYOR

100 yıllık geçmişe sahip, iklimlendirme sektörünün yenilikçi ve çevreci şirketi Daikin, üstün teknolojiye sahip geniş ürün gamıyla ofis, hastane, AVM, iş merkezi, otel gibi birbirinden farklı projelerde iklimlendirme çözüm ortağı olarak yer alıyor. VRV ürün gamını her geçen gün geliştiren şirket, aynı zamanda VRV ürünlerinin tasarımlarını da ihtiyaçlar doğrultusunda iyileştirerek bugün otel, ofis, rezidans gibi yaşam alanlarında her türlü mimari çizgiye uygun zarif çözümler sunuyor.

VRV'nin mucidi DAIKIN, yeni kaset tipi iç ünitesi ile projelere zariflik katıyor

VRV’nin mucidi, iklimlendirme sektöründe 100 yıllık geçmişe sahip Daikin, ürün gamını geliştirmeye devam ediyor. Proje çözümünde hatırı sayılır bir yere sahip olan şirket, yeni ürünü ‘Tek Yöne Üflemeli Kaset Tipi İç Ünite’ ile oteller, ofisler, rezidanslar ve villalar gibi bir çok yaşam alanına yüksek teknolojili bir çözümün yanı sıra sahip olduğu tasarımıyla da zariflik katıyor. 

R-410A soğutucu akışkanlı VRV dış ünitelerle ve R-32 soğutucu akışkanlı VRV dış ünitelerle çalışabilen farklı iki model seçeneğine sahip olan yeni iç ünite modeli; 2,2 kW’tan 7,1 kW’a  kadar 6 kapasite seçeneği ile geliyor. Ve bu kapasite çeşitliliği ile Daikin sektörde öncü konumda oluyor.

Her türlü projeye uyum sağlayan zarif tasarım

Beyaz renkli modern tasarıma sahip iç ünitenin öne çıkan tasarım noktası ise, panelinin açıp kapanabilen kanatçıklara sahip olması. Böylece ürün çalışmazken, panelde bulunan otomatik kapanan emiş kanatçığı sayesinde daha hijyenik ve dekoratif bir çözüm sunuluyor. 

Yaşam alanlarında konfor artıran özellikler

Kapasite bazlı değişen modellere göre ortalama 32-48 dbA aralığında ses seviyesine sahip olan ürün, düşük ses seviyesiyle de yaşam alanlarına huzur getiriyor. Yatay ve dikey kanatçık yapılarına sahip olan yeni ürün, optimum hava dağılımı ile de konforlu bir iklimlendirme sunuyor.

DAIKIN’in tasarım ödüllü kumandasıyla kontrol edin

Tek Yöne Üflemeli Kaset Tipi İç Ünite, 2018 iF Tasarım Ödülü’ne sahip ‘Madoka’ kumandayla entegre çalışabiliyor. Üstün Daikin kalitesiyle tasarlanan Madoka kumandalar VRV, Sky Air, Altherma, Hava Perdesi, VAM/VKM ısı geri kazanımlı havalandırma ve klima santrali ürün gruplarına bağlanarak toplam çözüm sunuyor. Madoka Assistant uygulaması ise tüm bu cihazlara Bluetooth üzerinden uzaktan bağlantı ve detaylı kontrol imkanı sağlıyor. Sadece 1 kumanda ile 16 iç üniteyi kontrol etme imkanı sunan Madoka’nın fonksiyonları kullanım sırasında maksimum esneklik sağlıyor. Ürünün fonksiyonları proje tipine göre uyarlanabildiğinden otel, ofis gibi ticari alanlardan villa, apartman gibi konut seçeneklerine kadar geniş bir yelpazede uygulama alanı sağlıyor.

Projelerin çözüm ortağı: DAIKIN

100 yıllık deneyimi ile Daikin, bugün otel, AVM, rezidans, fabrika gibi birçok projeye bütüncül iklimlendirme çözümleri sunabiliyor. Vakko Hotel& Residence, Hilas Termal Otel, Folkart Nefes, Silk Road Samarkand; geniş ürün gamı ve üstün VRV çözümleriyle Daikin Türkiye’nin iklimlendirme çözüm ortağı olarak yer aldığı projelerden sadece birkaçı. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR