Dolar $
33.03
%-0.12 -0.04
Euro €
35.98
%-0.45 -0.16
Sterlin £
42.74
%-0.52 -0.22
Çeyrek Altın
4201.31
%-1.44 -60.55
SON DAKİKA
Haber Merkezi | Teknoloji Cuma 19 Temmuz 2024 12:32

VODAFONE BUSİNESS DOĞUŞ TEKNOLOJİ'NİN ÇÖZÜM ORTAĞI OLDU

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu, "Partnerimizin mevcut ve olası ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanan bulut tabanlı, akıllı ve entegre santral sistemiyle dijital iletişim altyapısını güçlendiren, ölçeklenebilir bir yapı oluşturduk." dedi.

Vodafone Business Doğuş Teknoloji'nin çözüm ortağı oldu

Vodafone Business, sunduğu "Bulut Santral" çözümüyle teknoloji Doğuş Teknoloji'nin çözüm ortağı oldu.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Bulut Santral hizmetiyle iş ortağına hız, zaman ve esneklik kazandıran Vodafone Business, akıllı ve kişiselleştirilmiş çözümü sayesinde Doğuş Teknoloji'ye maliyet ve zaman tasarrufu sağladı.

Doğuş Teknoloji'ye, Bulut Santral çözümüyle kişiselleştirilmiş bir deneyim sunan Vodafone Business, sağladığı müşteri memnuniyeti, operasyonel verimlilik ve sürdürülebilirlik açısından da kurumsal müşterisinin dijitalleşme yolculuğundaki önemli partnerlerinden biri oldu.

Vodafone Business, Bulut Santral çözümüyle arama yönlendirme, otomatik çağrı karşılama, çağrı bekletme, ses kaydı, gelişmiş raporlama ve hatırlatmaların yanında, tüm iletişim altyapısını tek merkezden yönetme imkanı da sağlanmış oluyor.

Maliyet ve zaman tasarrufu sağlayan Bulut Santral çözümü ayrıca, verimli kaynak kullanımı ve yapay zekayla ve bulut teknolojisi sayesinde ihtiyaca özel seçenekler ve ölçeklendirilebilir sistemlerle de desteklenirken, 7/24 teknik destekle müşteri danışmanlığı ve Vodafone'un uluslararası standartlardaki veri merkezleri sayesinde de iş sürekliliğini güvence altına alıyor.

- "Müşteri iletişimine ve deneyimine katkıda bulunan, ölçeklenebilir bir yapı oluşturduk"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu, Vodafone Business'ı yalnızca bir telekom şirketi olarak değil, nesnelerin interneti, veri merkezleri üzerinden sağladıkları bulut altyapısı, bulut tabanlı uygulamalar ve yapay zeka destekli çözümleri gibi hizmetleriyle, işletmelerin dijital dönüşümlerini mümkün kılan bir teknoloji ortağı olarak konumladıklarını belirtti.

Kestioğlu, kurdukları bulut tabanlı, entegre ve ölçeklendirilebilir akıllı santral sistemleri sayesinde partnerlerinin kapsamlı operasyonlarını sorunsuz bir şekilde yürütmesini mümkün kıldıklarını aktararak şu değerlendirmede bulundu:

"Partnerimizin en temel ihtiyacı, tüm sabit telefon altyapısını tek bir merkezden yönetmek ve etkili bir müşteri iletişimi sağlamak üzere kendi sistemleriyle entegre çalışan akıllı bir yapı kurmaktı. Operasyonlarını yürütürken bir santralin sağladığı hizmetlere ek avantajlar sunan akıllı bir sistem üzerinden sağlamak içinse, güvenilir ve deneyimli bir çözüm ortağına ihtiyacı vardı. Biz de partnerimizin mevcut ve olası ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanan bulut tabanlı, akıllı ve entegre santral sistemiyle dijital iletişim altyapısını güçlendiren, müşteri iletişimine ve deneyimine katkıda bulunan, ölçeklenebilir bir yapı oluşturduk."

Doğuş Teknoloji- Teknoloji Operasyonları ve Siber Güvenlik Genel Müdür Yardımcısı Eray Gözener ise Doğuş Teknoloji'nin, kendi CRM (müşteri ilişkileri yönetimi) sistemiyle entegre çalışabilecek bir santral sistemine ihtiyaç duyduğunu ve Vodafone Business Bulut Santral çözümünün de bu yöndeki ihtiyaçlarını eksiksiz bir biçimde karşıladığını ifade etti.

Gözener, "Gelen çağrılarda müşteri bilgilerini görebilmek ve cevapsız çağrıları anlık olarak raporlayıp müşterilere hızla geri dönüş sağlamak mümkün olurken, bu sayede iş yapış şekilleri kolaylaşan çalışma arkadaşlarımız, zamanlarını daha nitelikli yönetebilir oldu." ifadelerini kullandı.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR