Dolar $
34.08
%0.02 0
Euro €
37.74
%-0.25 -0.09
Sterlin £
44.8
%-0.27 -0.12
Çeyrek Altın
4481.27
%-0.71 -31.78
SON DAKİKA
Turizm Pazar 01 Eylül 2024 02:04

VİZESİZ KEŞİF FIRSATI

Vizesiz seyahat edilebilen gözde rotaların başında Balkan ülkeleri geliyor. Tiran, Ohrid, Üsküp, Belgrad, Saraybosna ve Budva'dan oluşan rota; tarihi ve doğal güzellikleriyle her yıl tüm dünyadan milyonlara ziyaretçiyi ağırlıyor.

Vizesiz keşif fırsatı

Online seyahat acentesi Tatildukkani.com’un sunduğu 7 gece 8 günlük "Air Albania ile Büyük Balkan Turu" ile birçok noktayı vizesiz bir şekilde ziyaret etmek mümkün.

Balkanlar, tarihi, doğal güzellikleri ve kültürel yapısıyla tüm dünyadan turistleri kendine çekmeye devam ediyor. Kuzey Makedonya’nın başkenti ve en büyük şehri Üsküp, leziz mutfağı ve tarihi dokusuyla ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim sunuyor. Adriyatik kıyısındaki Budva ise hem tarihsel yapıları hem de doğal güzellikleriyle tatilcilerin gözde noktaları arasında bulunuyor.

Belgrad, kültürel mirası, festivalleri ve canlı gece hayatıyla avantajlı fiyatlarla tatil arayanlar için ideal bir seçim. Tiran ise Osmanlı tarihinden kalma eserleri ve tarihi yapılarıyla ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna ülkemize oldukça benzeyen yeme-içme kültürüyle en çok tercih edilen yerlerin başında geliyor. Latin Köprüsü, Başçarşı ve Gazi Hüsrev Bey Camii gibi mekanları ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gören Saraybosna, Balkan turlarının vazgeçilmez yerleri arasında öne çıkıyor.