Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Cuma 28 Haziran 2024 17:00

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'A YAZ KURSLARI İÇİN TEŞEKKÜR

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin yaz kurslarını çok sevdiklerini ve çok memnun kaldıklarını ifade eden vatandaşlar, bu aktiviteler için Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a teşekkürlerini iletti.

Vatandaşlardan Başkan Büyükkılıç'a yaz kursları için teşekkür

2023-2024 eğitim öğretimin sona ermesiyle Kayseri’de yaz kursları başladı. Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından futboldan basketbola, okçuluktan tenise, yüzmeden Kick Boks’a kadar 19 spor tesisi ve 5 parkta birbirinden farklı 15 branşın olduğu yaz okulunda, çocuklar yaz tatilini hem sporla geçiriyor, hem de yeteneklerini geliştirmeye fırsat buluyor.

7’den 70’e herkesin faydalandığı yaz dönemi kurslarından vatandaşlar oldukça memnun olduklarını ifade ederken, yaz kurslarının her zamanki gibi çocuklara ve kendilerine çok büyük bir fırsat olduğunu iletti.

Kursiyerlerden 8 yaşındaki Hatice Gökdemir de Büyükşehir Belediyesi Sümer Tesisleri’nde Jimnastik Kursu’na gittiğini kaydederek, “Öğretmenlerimizle çok iyi anlaşıyoruz. Büyükşehir Belediyesi Sümer Tesisleri’nde Jimnastik Kursu’na geliyorum. Burada öğretmenlerimle ve arkadaşlarımla çok eğleniyorum” dedi.

Çocuklarını spor okuluna getiren Tuğba Aktay ise “Çocuklarımı Büyükşehir Belediyesi Sümer Tesisleri’ndeki kurslara gönderiyorum. Geçen yaz da göndermiştim. Buradan çok memnunuz. Çok keyifli geçiyor. Öğretmenlerimizden de çok memnunuz. Yorucu bir okul döneminden sonra bu sporlar sayesinde daha eğlenceli halde yaza devam ediyorlar. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz bu aktivitelerden dolayı” şeklinde konuştu.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR